2024 4. kitabı
lise birinci sinifta edebiyat hocamiz sayesinde tanistigim bi yazar kendisi sonrasinda siyasi gorusleri sebebiyle ozel olarak da takip etmeye basladim kendisini. okumalar sirasinda siyasi gorusleri umursamam genelde ancak ozel takipte umursamak durumunda hissediyorum yazarlik gorusler olmadan surdurulebilecek bi meslek degil. sanatci hangi goruste olursa olsun bi goruse sahip olmali. her ne kadar polis perspektifinden yazilmis olsa da devlet hakkinda goruslerini ve aciklari cekincesiz ifade edisi kitaplara daha da kapilmami sagliyor. polisiye seven biri degilim ancak 3 gunde mesgalemin arasinda bu kitabi bitirmis olmak yazara olan hayranligimi arttiriyor. azize’nin askinin masumiyeti sonuna kadar cok guzeldi ancak sadri… sadri bambaska ama belirtildigi gibi en masum ve azize’yi en cok seven kisiydi. askin gercekten bu on kisilik olum serisine sebep olmasi ama masumiyeti en derinlerinde barindirmasi bambaska bir durum. kitap hakkinda soylemek istedigim cok sey var ama buraya yazmaya usendigimi soylemeye bile erindim. standartlarimi yukselten ahmet umit her eserini okudugumda standartlarimi daha da yukseltiyo desem yeridir.
Beyoğlu'nun En Güzel AbisiAhmet Ümit · Everest Yayınları · 201943,4bin okunma