2024 124. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2024 17:05
Ilk kitabı soluksuz okumuştum. Itiraf etmem Gerekirse 2inci kitap ilk kitaba göre biraz durağında nokta 3üncü kitap ise Diğer ikisi arasında öne çıkan oldu diyebilirim. 2 kitaptaki tüm parçalar 3üncü kitapta birleşti ve bambaşka bir hal aldı. Bir sakson olan ve daha sonra Damlar tarafından rehin tutulup büyütülen Uhtred, resmen oradan oraya savrulan zoraki olarak kralların kılıcı olan ve daha sonra ihanet edilip terk edilen bir köle haline geldi. Ah canım Uhti ne çektin be! Alfred'e zaten gıcıktım hepten kin güttüm - Bir de gerçek karakter olması ve İngiliz olması neyse- ya o kıytırık köşeden bozma krala ne demeliGüvendin ona sattı seni Uhti, çok sinirlendim., Ben yerinde olsaydım, bana ihanet eden arkadaşımın derisini köteklerdim ilk kitaptan beri kötü olan ama sonradan nirvanasını yaşayan kötülerin en sevdiğim şekilde haklanmasına Tabii ki bayıldım. Evet kitap içimdeki şiddet sever üçüncü kişiliği ortaya çıkardı ama olsun, seri efsane. Daha önce söylemiştim yine söylüyorum; tarihteki gerçek karakterlerden uyarlanılmış olarak yazılmış bir kahramanlık hikayesi Pardon serisi. Umarım diğer kitaplarda hemen çevrilir.
Kuzeyin EfendileriBernard Cornwell · Artemis · 202414 okunma