2024 5. kitabı
Kitabın amacı ezberlediğimiz mutsuzluk, değersizlik, yoksunluk, öfke, korku gibi olumsuz duyguları meditasyon yoluyla nasıl değiştirebileceğimizi öğretmek. Bunu neden öğrenmemiz gerekir sorusunun cevapları da kitapta yer alıyor. Secret tarzı kitap okuyanlar bilirler. Kötüyü düşünmeyin, korkuya duygu vermeyin vs. cümleler geçer bu kitaplarda. Ancak bunun o kadar kolay bir şey olmadığını çoğumuz biliriz ki bu kitapta da tek başına pozitif düşünmenin yeterli olmadığı belirtiliyor. Kitap birkaç bölüme ayrılmış. En son bölüm uygulamalı meditasyon bölümü. Bu bölüme gelene kadar diğer bölümlerde genel olarak kuantum, geçmiste oluşturduğumuz zihin yapımız, beynin bu sistemde nasıl çalıştığı gibi meditasyonun amacını, işleyişini ve etkisini vurgulayan konular yer alıyor. Tekrar tekrar dönüp okunması gereken bir kitap olduğunu düşünüyorum. Uygulamalar zorlu ki bunun zorlu bir süreç olduğu nedenleriyle birlikte kitapta açıklanmış.
Kendiniz Olma Alışkanlığını KırmakJoe Dispenza · Butik Yayınları · 20151,514 okunma