2024 24. kitabı
Okunma: 29 Haziran 2024 00:00
Nihayet yıllardır "Türkçeye fiziksel olarak basılsın, öyle okuyacağım" diye kenarda beklettiğim, spoilerlardan kaçındığım serinin Türkçe baskısı tekrardan basılmaya başlandı. Athica piyasaya üç cildini sürdüğü gibi siparişi geçtim ve geldiği gün hepsini bitirdim. Açıkçası ilk cilt: çat, pat, güm, takır takır takır, gibi ses efektleriyle süslenmiş, "adam kesmece"den ibaretti. Bazılarının dediği gibi, "acaba bu seri balon mu cidden?" diye düşündürttü. Ancak "Arzunun koruyucu meleği" arcının başlamasıyla birlikte seri ciddi bir ivme kazandı. 2. ve 3. cilt tamamen bu arcı işliyor. Ciltlere göre puan olarak, 7-8-9 diye gitti benim için. Ve serinin sadece "adam kesmece"den ibaret olmadığını ilk cilt sonrasında çok güzel bir şekilde gösterdi. İlk cilt sonrası sürükleyiciliğine diyecek yok. Su gibi aktı gitti. Serinin yavaş yavaş açılması, evren hakkında bilgilerin, gizemlerin birbirine örülmesi gayet hoşuma gitti. Souls oyunlarını çok seven, derin hikâyeli dark fantasy arayışında olan biri için gerçekten güzel bir seri gibi. Henüz başlarında sayılırız ama beni kazandı. Umarım tüm ciltler en kısa sürede basılır ve okumaya devam ederiz. Ciltlerin içerdiği bölümler: --1. cilt-- -Kara Savaşçı -Damga -Arzunun Koruyucu Meleği (1) --2. cilt-- -Arzunun Koruyucu Meleği (2) -Arzunun Koruyucu Meleği (3) --3. cilt-- -Arzunun Koruyucu Meleği (4) -Arzunun Koruyucu Meleği (5) -Arzunun Koruyucu Meleği (6) -Altın Çağ (1) 4-5-6. cilt incelemesi: #256855127 7. cilt incelemesi: #271816240 8. cilt incelemesi: #271819771 9--12. cilt incelemesi: #281461876
Berserk - Cilt 1Kentaro Miura · Athica Yayınları · 20241,008 okunma