2024 49. kitabı
Okunma: 02 Temmuz 2024 16:19
Muhammed Aydın ~ Kış Getirenler Merhaba bugün #kışgetirenler serisi kitapları ile geldim. Genç yazar @muhammet579_ kaleminden çok akıcı ve sürükleyici bir fantastik olan seri kısa fakat kurgusu ile sizi kendi içine çeken, anlaşılır yazım dili ile de çok çabuk okunuyor...Bu güzel genç kurguyu tavsiye ediyorum ve devamını ise merakla bekliyorum Şimdi sizler için kısaca konusu.... BİR AVUÇ YALAN Emre yakın zamanda çok sevdiği annesini kaybetmiş ve teyzesinin yanında yaşamaya başlamıştır. Annesinin kaybı çok zor ve ağır gelmiş onu depresyonun eşiğine getirmiştir. Gerçi bunda geçmişten gelen baş dönmeleri ve mide bulantilari yani sıra kuzeni Can ın onu evlerinde istememesinin de rolü büyüktür. Ani bir kararla annesinden kalan anahtarı hatırlayan Emre aile evlerine gider. Bu evde bir takım olaylar yaşar ve gerçekliğinden şüpheye düşer. Bulduğu belgelerle ise bambaşka bir gerçekle karşı karşıya kalmıştır. Aslında bir yalanı mı yaşıyordur ? ️ Korku bir gece gibidir eğer yolunda bir ışık varsa geçici olabilir fakat o Işık senin elinde değilse o zaman peşindedir. ️ Şüphesiz gelecek verilen mücadelerden doğacaktı.
Bir Avuç YalanMuhammet Aydın · Oleksa Yayınevi · 202323 okunma