2024 34. kitabı
Okunma: 30 Haziran 2024 22:29
Eleştiri dolu bir kitabi okumaya hazır mısınız? Kısa yazıldığına aldanmayın günümüzü anltan geçmişten ne yaşandıysa eşittir günümüz Evdesiniz kahvenizi yudumlarken kapi çalar hiç beklenmedik biri ben tanrıyım diyor! Kısaca özetle Nuh'a baktım güveniniz ile beni onurlandırıyorsunuz dedi arkası kesilmeyen itiraflarını takdir ediyorum" emrine bağlı kalan kişi yorulmaya mahkumdur"dedi. Adem'i yarattığımızda onu durdurmaya yetecek kabiliyetimizin olup olmadığı hep aklımızı kurcalıyordu eninde sonunda benim ilk yaradılışımdı ve insanları şinar'da birlikte çalışırken hiç durmadan yukarı doğru inşa ettiklerini gördüğümüzden gölgem o eski aklımıza gizlenen korkuyu çok içten yaşadı harekete geçmemiz lazım yoksa bizden kaçacaklar dedi oku istersen şurada yazıyor" hayal ettikleri hiçbir şey onlardan esirgenmeyecek!" -Evet dedi biraz da kötü niyetle insanlar daha da netleşip sertleştikçe kendilerinin de gölge oluşturduklarını fark ediyorlar. -Eskiden neysem ve neler yaptıysam da onların hiçbiri şu anki insanları yönelik değildi onlar senin gibi eski ahit'in karşıma çıkarmıyor onlar senin kadar inanmıyor senin yarın kadar bile inanmıyorlar hatta peri masalı ya da tekerleğiymiş gibi kulaklarından giriyor değerli gibi kulaklarından giriyor diğerinden çıkıyor nasıl tabağın kaşıkla beraber kaçtığını inanmıyorlarsa balinanın da yunus'u yuttuğuna inanmıyorlar. fakat yine de iyiliğin kutsal idaresine inanıyorlar ve bundan ilham alıyorlar yeni yazgının altında 19 yuzyıl boyunca insanoğlunu güçlü kişiliğine başka bir bakış acısıyla yaklaştım kendi iyilik ve adalet anlayışları ile beni yorumladılar binlerce dürüst insan için benim ismim sağlam bir sığınak oldu isminin faziletiyle kendi din muallimlerinin bozukluklarını sapıklıklarına ve zulümlerine göğüslerle işini yapmayan papazlar ve zorbalar için bir bahane olmuş olabilirim ancak yenilikçileri ve peygamberleri de ben ayakta tuttum... Beni şimdiden geri çevirme... Keyifli okumalar. Ağrı Dağı İçin Herkes Gemiye
Hayata Dair
Ağrı Dağı İçin Herkes GemiyeH. G. Wells · Mavi Çatı Yayınları · 2022853 okunma