2024 53. kitabı
Okunma: 01 Temmuz 2024 13:38
nasıl başlamalıyım bilmiyorum açıkçası, bu kitap hakkında biraz uzun konuşacağım çünkü. oyuncuları açıklandığından beri dört gözle beklediğim bir amazon yapımı kendisi, okumayı çok istiyor ama uzun süredir erteliyordum. BUNU NEDEN YAPTIM. okuduğum en güzel kitaplardan biriydi şakasız, o kadar güzeldi ki. okurken birden fazla şey hissedeceğiniz bu kitap sizleri gerçekten içine çekecek, duygu karmaşası yaşayacağınıza dair garanti bile verebilirim. üstelik sadece içine çekmesiyle değil yaptığı ters köşeyle, bütün o duyguları size geçirmesiyle üzerinizde kesinlikle büyük bir etki bırakacak kitaplardan biri. okumadan önce yanınıza bir paket mendil almayı unutmayın. konusuna gelecek olursak kitabımızın baş karakteri cadence, her yaz ailesinin sahip olduğu adaya gidiyor. sinclair ailesi büyük olduğu kadar imtiyazlı bir aile. bu adada ailesiyle vakit geçirirken her yaz ona eşlik eden dört kuzeni var, cadence. mirren. johnny. gat. (gat aslında johnny'nin üvey kuzeni) onlar yazları bir bütünler. yalancılar. birlikte büyürken cadence'ın yaşadığı kaza sonrasında her şey değişiyor, cadence bu kaza sonrasında gerçekleri öğrenmeye çalışıyor. bir de şunu eklemeliyim sanırım, bu kitabı okuduğumda eşlik etmesini gerektiğini düşündüğüm bir şarkı var, sizlere benzer hisler yaratacak bir şarkı. taylor swift - peter. puanıma gelecek olursak kesinlikle 10/10 Yalancılar
YalancılarE. Lockhart · Pegasus Yayınları · 20172,267 okunma