2024 34. kitabı
Okunma: 03 Temmuz 2024 17:19
Evrenin işleyişini anlatan temel yasalarından biri olan Rezonans Kanunu'nu ve bu kanunu hayatımızda nasıl kullanabileceğimizi inceliyor. Kitapta yer alan temel fikirler: * Her şey birbiriyle bağlantılıdır ve titreşim enerjisi yayar. * Düşüncelerimiz, duygularımız ve inançlarımız da dahil olmak üzere her şeyin bir titreşimi vardır. * Kendi titreşimimizle uyumlu olan her şey hayatımıza çekilir. * Rezonans Kanunu'nu kullanarak hayatımızda bolluk, mutluluk, başarı ve daha fazlasını yaratabiliriz. Kitapta yer alan pratik uygulamalar: * Hedeflerimizi ve arzularımızı net bir şekilde tanımlamak. * Olumlu düşüncelere ve duygulara odaklanmak. * İnançlarımızı güçlendirmek. * Minnettarlık duygusunu geliştirmek. * Olumlama ve görselleştirme tekniklerini kullanmak. * Eyleme geçmek ve isteklerimiz için çaba göstermek. Rezonans Kanunu'nu anlamak ve uygulamak, hayatımız üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Daha mutlu, daha tatmin edici ve daha anlamlı bir hayat yaşamamıza yardımcı olabilir. — Alıntıdır
Hayata Dair
Rezonans KanunuPierre Franckh · Elips Kitap · 201326bin okunma