Sakarya'da bir Türk,Suriyeli hamile bir kadına tecavüz etmiş ve çocuğuyla beraber öldürmüştü . Bu durumda bütün Türkler veya Sakaryalılar suçlu denilebilir mi? Kayseri'de bir Suriyelinin yaptığı bir hata tüm Suriyelilere mal edilemez. Vandallıktır bu Kayserililer masum Suriyelilere zarar verdi. Yaktı, yıktı..buna mukabil Suriye'de olan ve olaydan haberi olmayan bazı Türklere saldırıldı.. ne kadar da ahmakça.. "Hiçbir günahkâr başkasının günahını yüklenmez" bu ayeti ne de çabuk unuttuk 'Hepiniz tarağın dişleri gibi eşitsiniz'hadisinde vurgulanan ilkeyi ne de çabuk unuttuk . Çok yazık ..
··1 alıntı·
1 +1'leme
5,9bin Gösterim
Hepsini sınır dışı edeceksin hocam. Türkiye Türklerindir. Senin çocuğuna yapsa tüm Araplara sallarsın ama:) O yüzden Kurt'un çobana Türk'ün Arap'a ihtiyacı yok.
Y.C
Yıllarca Arabı kötülediler bize,en kötü sabuna Arap sabun dedik ya hocam biz niye bazı şeyleri görmek istemiyoruz? Ben bu pisliği yapan ne türkün arkasındayım ne Suriyelisinin ama sırf bitane hayvan yaptı diye bütün Suriyelilere saldırmak ne kadar insani? Yahudiler İsrailliler o kadar gazzeliyi öldürüyor tecavüz ediyor it salıyor üstüne biz niye Türkiye'deki siyonistlere saldırmıyoruz peki? Mesele yabancı meselesi mi müslümana kin gütmek mi anlamadım vallahi!
İnsan, istenmediği yerde kalmaz. Suriyeliler, Afganlar vs. burada istenmiyorlar. Bu nedenle güzellikle gidecekler aksi takdirde böyle olaylar kaçınılmaz. Türklerin doğum yüzdesi 1.6ya düşmüşken bir suriyelinin doğum yüzdesi 5.1; bunun ne demek olduğunu birazcık aklı olan anlar. Şimdi vandallik dediğinizin bin katını bunlar biraz daha uredikten sonra gör bakalım, ama bu sefer onlar bize karşı gösterecek. Karın, kızın, hiçbir yakının sokaklarda güvenle dolasamayacaklar.
Masum Suriyeliler el bab ta Türk bayrağı yakıyor. Ama eminim bu size hiç dokunmamıştır. Çünkü onlar müslüman. İşin en kötü yanı da siyasal islamcıların iyi niyet ve insanlık güzellemesi perdeli arapseviciliğinin karşılıksız olması. Bari araplar da sizi sevseydi, saygı gösterseydi. Bunca çabalıyorsunuz ama karşıdaki bayrağınızı yakıyor. O bayrak olmasa dinin de olmaz sen de olmazsın. Bunu anlamanız imkansız ama ben yine de yazmış olayım.
Karşılaştırmaya bakar mısınız? Bir de aklı sıra ''aklama derdim yok'' demişsiniz. Kayseri'deki çocuğa tecavüz, ateşi fitilleyen rezil bir olaydı. Bütün Suriyelilerin aynı kefeye koyulmasından yakınmışsınız, o hâlde ne malumdur oradakilerin ''masum'' Suriyeli olduğu? Siz hiç getto bölgelerinde yaşamamışsınız belli ki, ben yaşadım. Hem de küçük bir kız çocuğuyken. Oralardaki baskınlıklarını ve iğrençliklerini tahmin bile edemezsiniz. İsterseniz detaylı da anlatırım, hiç çekinmem. Bir Türk olarak kendi vatanımızda psikolojimizin nasıl tahrip edildiğini düşünebiliyor olmanız gerekirdi. Bunlar temiz bir kökenden değil, ben de bu tür Suriyeliler ile eşit değilim. Gereğinden fazla hümanistlik yapmak hiçbir şeye katkı sağlamaz. Böyle mültecilere bizim kadar hoşgörülü yaklaşan başka ırk da bulamazsınız, bilginiz olsun.
Siz olayı çok yanlış anlamış gibisiniz. Kimsenin eşit olduğu falan yok. Bu soysuzları kendi ırkıma denk görmem ırkıma hakarettir. Mesele sadece ırk da değil bir ülkenin geleceği, siyasi ve jeopolitik yönü de var işin içinde. Kendi ülkesini korumaktan aciz olanların benim ülkemde işi yok. Ayrıca madem bu kadar müslümanlar (!) cihat farz değil mi? Kaç tanesi bu farzı yerine getirdi? Boş yapmayın ve gözünüzü açın!
Cidden mi? Şimdi mi?