2024 59. kitabı
Yazma tutkularını bastıramayıp biraraya gelen 46 yazarımızla baharı yaşamaya var mısınız canlar? Okuduğumuz öyküler gönlümüzde çiçek açarken, geliri de kız çocuklarımızın eğitimine ışık olsun istemiş bu güzel insanlar Hangi hikayeden başlasam diğeri öksüz kalacakmış gibi hissetsem de sevincini paylaştığımız canım arkadaşımız @izaldaaa; sımsıcak bir aşk'ın hikayesini bizlere ne kadar güzel aksettirdiğini anlatamam . Kalbinin güzelliği satırlara dökülmüş gibiydi . Ayrıca yakın zamanda #rıza adlı kitabını çok severek okuduğum #ayfersavaşaydın'ın #kötülererağmen öyküsündeki Buse'yi kucaklamak istedim okurken . #birbahardaha adlı hikayede adı geçen Umay Ülgen kimdi ?Efsaneden mi esinlenilmişti bu isim merakta kaldım . Her rengin anlamı kişiye göre değiştirmiş öğrendim .Uzun yıllar ayrı kalıp özlenene ,tarif edilemeyen duygular beslenirmiş yıllar sonra . Duygular ,mevsimler,düşünceler kadar insanlık ta değişirmiş. Her gidiş büyütürken insanı ,bazı ayrılıklar kış mevsiminini de yaşatırmış.Göçenin ardından bahar haram olsa da bazılarına ,umutlar hiç tükenmezmiş. Her kışın ardından baharın gelişi gibi hüzünler de gelip geçer zamanla . Kitabımızın editörü #yücelcüre ' nin dediği gibi ; 𝕂𝕒𝕝𝕓𝕚𝕟𝕚𝕫𝕕𝕖𝕟 𝕓𝕒𝕙𝕒𝕣 , 𝕪𝕒ş𝕒𝕞ı𝕟ı𝕫𝕕𝕒𝕟 𝕦𝕞𝕦𝕥 𝕖𝕜𝕤𝕚𝕜 𝕠𝕝𝕞𝕒𝕤ı𝕟 Farklı bakış açılarıyla yazılmış öyküleri satın alıp okudukça sadece sizin gönlünüz değil ,bir kız çocuğunun kalbi de çiçekler açacak .Okuyun ,okutun canlar
Çiçek Açan ÖykülerKolektif · Banliyö Kitap · 202423 okunma