Güzel ama ilk kitap kadar degil (Spoiler hafif)
2024 7. kitabı
Arkadaşlar bu kitap aslinda baya iyi ama sevgili yazarimiz ilk kitap da sınırı haşa kaldiriği içim cogu insan sıkılıyor bakim paul karakteri bu kitapda çok çok iyi işleniyor hemde çok iyi kâzara chani de çok iyi işleniyor DİKKAT HAFIF SPOİLER Duncan idahonun geri donmesi bana biraz karakter azaldi da koyalim gibi geldi ama gulamliktam kurtulup Duncan idaho oldugumu hatirladigini sahne wow yani Aila Atreides çok iyi bir kardes çok ukala yanlisim yoksa kitapta 15 17 yasinda olmasi lazim Duncanj onu etlemesi icin gonderiyorlar fln yeni ana karakterlerimiz doğuyor bu arada II.Leto ve ganimet chani vefat ediyor leydi jessica yok gurney halleck yok onlar caladana donmus hala Paula guzenlemeye calisan bir suikast girismi var hatta adam kör oluyo usta bence o sahne çok yapaydi paul çok sakindi fln lan gozun gitti alooo paul Okunmasi gerekiyor hatta filmide 2026 da gelicekmiş ve son film olucakmis bakin buraya yaziyorum 2.leto ve ganimet filmde dogmicak bak gorursunuz cunku eger onlari gosterirse seriyi devam ettirmek zorunda soz ucar yazi kalir misali
Dune MesihiFrank Herbert · İthaki Yayınları · 20218,7bin okunma