2024 33. kitabı
Sevgili neva Altaj bana bu adamlarin gercekten iyi olduguna inandiracak....:) Asya kalbim o kadar sizladi su kizin yasadikalarina sen cok guclu bir kadinsin senin icin dusuncelerimde aksi imkansiz kardesiyle (sienna ) gittigi bir barda basina en kotusu geliyor ve gencliginin en guzel zamanlarinda hic bilmedigi bir dunyaya itiliyor yasadiklari icler acisi o en son gece o cehennemden cesaret edip kaçmasi hayatini bratvanin paşasina ceviriyor belki en iyi dönüm noktasi buydu. Asya icin diyecegim sular bulanmadan durulmaz ve en iyisini gormek icin dibe batman gerekir bazen tamda oyle oldu.Savunmasiz ,kimsesiz oldugunu hissettigi anda bir arabanin önüne atti kendini ve gozunu actiginda aslinda evindeydi . Pasa zor gecen bir cocukluk sonrasi sokaklarda yitip giderken bir gece Yurinin onu kesfetmesiyle tercih yapmak zorunda kalir ve hic tereddut etmeden geldigi bratvada bulundugu koltugu en iyi sekilde idare eden adam olur ama hep eksik, hep yarim ,hep soru işaretleri ve terk edilen bir cocugun aile özlemi ile yasar.o kalabalik ortamda bile Secilen yalniz yasam ve cok icine kapanik bir ruh gecenin ortasina bomba gibi düsen asya ile kabugundan disari cikar ve bratvanin dövüşçü pasasina bu zamana kadar olan tüm kurallarini unutturur. O asyayi iyilestirirken aslinda kendisininde hic bilmedigi yönünü kesfeder. Basina gelen kotü geceden sonra sirra kadem basan asyayi kardeşleri aramayi hiç birakmaz ama asya karsilarina cikmaya cesaret bulamaz paşaninda en korkulu rüyasi okur bu durum ya bir gün kararini degistirip asyasi bir tercih yaparsa. Asyanin yasadikalarindan ve pasanin ona yaklasimindan sonra ben yaş farkina hic takilmadan okudum seri devam ediyor ve beni icine cekiyor
Fractured SoulsNeva Altaj · Independently Published · 20231,135 okunma