Perfectly Imperfect #6

İngilizce
İngilizce

2023 112. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2023 17:45
Asya abisi bara gitmesine izin vermediği için Sienna ile birlikte dışarı çıkar,bara gelir ama Siennanın işi çıktığı için erken ayrılır.Asyanın yanına bir adam gelir saatlerce konuşurlar,ve onu eve bırakmayı teklif eder.Taksi çağırmak için dışarı çıktıklarında ise Asya'yı kaçırır.Onu 1 ay uyuşturucu ile fah!şelik yapmaya zorlarlar.Ve kaçtığında Pavelin arabasının önüne atlar.Pavel onu kurtarıp evine götürür ve yaralarını iyileştirir.Bir birlerinin yaralarını sarırlar ve sonunda aşk oluşur Yaş farkı baya vardı rahatsız olanlar okumasın) Serinin favori kitabımm buuuu --------------♡︎
Aşk
2023 114. kitabı
Okunma: 05 Nisan 2023 15:52
Kitap o kadar etkiledi ki beni. Söze nasıl başlasam bilemiyorum. Yazarın diğer kitaplarını ne kadar sevdiysem bu kitabını da o kadar çok sevdim. Bir önce ki kitabı son kitap sanıyordum ama değilmiş ve bu duruma sevindim aslında. Asya kardeşiyle gece kulübüne gidiyor ve çıkışta da kaçırılıyor. Hayatı tam o zamandan sonra sarpa sarıyor. Kaçıran adamlar kız istediğini yapsın diye bağımlı hale gitiriyorlar, Asya'ya yapmadıkları kalmıyor. Neyse bir süre sonra kaçmak için fırsat bulur. Tam bu sıra da Pavel'in arabasının önünde bayılıyor ve Pavel de evine götürüyor, doktoru çağırıp tedavi ettiriyor. İkisinin hikâyesiyse bundan sonra başlıyor. İki yaralı olan insanın birbirlerine sahip çıkarak o yaraları sarmaya ve mutlu günlere gitmeye çabalıyorlar. Eklemeden geçemeyeceğim Pavel'in Asya için yaptıkları, ona yaklaşım şekli beni çok etkileyen ve hoşuma giden kısımlardan biri oldu.
2024 34. kitabı
Gerçekten okurken zorlandım. Çok üzücü ve hassas bir girişi vardı. Tecavüz ve her türlü istismarın insan ruhundaki ve bedenindeki etkilerini hissettim. İstismarın kişinin kendine saygısını, karar verme yeteneğini mahvetmesini iyiye yakın bir şekilde anlatmıştı. Ve keşke her acı kolay silinebilse...
2023 86. kitabı
Okunma: 02 Nisan 2023 20:02
Neva Altaj seriye yine çok güzel bir kitapla devam ediyor ve en güzeli seri için devam kitabının müjdesini verdi sonda yazdığı bir ekte 9-10 ay sonra çıkar herhalde . Serinin her bir kitabı farklı şekilde güzeldi benim için . Burada tüm kitaplara göre en büyük yaş farkı var çiftin arasında . Fakat çift inanılmaz hem erkek hem kadın birbiri ile muhteşem uyumluydu ilaç gibi oldular . 18 yaşındaki Asya birkaç ay önce kız kardeşi ile gittiği gece kulübü çıkışı kaçırılıyor . Ve o zamandan sonra başına gelenler cehennemin bir versiyonu resmen . Bir gece kaçmak için bir fırsat görüp bunu kullanır. Pasha 33 yaşında bizim şahane Pakhan' ımız Roman'ın Kulüplerini yönetiyor 10 senedir Bratva ile beraber . Bir gece arabasının önüne çıplak bir kız fırlıyor Asya tabi onu kurtarıp evine getiriyor .Paşa /Pavel 3 yaşında kilise önüne bırakılmış bakım evi vs ile devam etmiş kısaca bombok sevgisiz ailesiz bir hayatı olmuş bir adam .Asya'nın yanına taşınmasıyla kadının iyileşmesine yardım etmeye kendini adadı resmen .Kız zaten inanılmaz kötü durumdaydı bu sırada kızın çok güçlü bir İtalyan mafya ailesinin kızı olduğu abisinin kızı deli gibi aradığını öğrendik . Bu noktada kitap daha çok ikisi arasındaydı mafya kısmı geride kalıyor ama ben yine çok beğendim . Adam klasik bu kitaplarda olan şahane yakışıklılardan değil mesela o hoşuma gitti . Fakat adama bittim bu nasıl bir tatlılık bu nasıl sevgi arkadaş kusursuzdu bebeğim . Kitapta bizim önce geçen kitaplarda olan adamlarımızı görmek çok tatlıydı tabi :D
2024 71. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2024 17:15
"Asla daha önce olduğum kişi olamayacağım," "Hayır. Yapmayacaksın. Ve bu sorun değil. Seni aynı şekilde sevecekler. Başına gelenler seni değiştirdi Asya. Herkesi değiştirirdi. Geri dönülmez bir şekilde. Dönüştüğün kişiyi kabullenmelisin. Sen hâlâ sensin. Değiştin, evet, ama bu seni sana değer veren insanlardan uzak tutmamalı." Kusursuzca Kusurlu serisinin içinde en sevdiğim Asya ve Pasha'nın hikayesi oldu. Neva Altaj kurguları çok güzel ama hep bir eksiklik olurdu. Bu bana göre olayların çok hızlı gelişmesiydi ama burada her şey o kadar mükemmel bir şekilde irelledi ki bayıldım. Pasha'nın Asya için yaptıkları, düşüncelerinin inceliği çok güzeldi. Sevgileri ve aşkları çok saftı gerçekten. Okurken kalbimde bir hüzün ama yüzümde bir tebessüm oluşturdu. Konusuna gelecek olursam Asya daha on altı yaşındayken kız kardeşiyle gizlice gittiği gece kulübünde tanıştığı bir adam tarafından kaçırılıp tecavüze uğruyor ve sonrasında türlü istismar ve zorlamaya maruz kalıyor. İki yılını bu kabusla geçiren Asya sonunda bir gece kaçmayı başarıyor. Ama bedenine enjekte edilen ilaçlar yüzünden az kalsın ona çarpacak olan arabanın önünde bayılıyor. Arabanın sahibi de tahmin edersiniz Pasha. Pasha da Roman'ın adamlarından biri. Yani bir mafya. Asya'nı arabasına alıyor, doktorla konuşuyor ve onun tüm tedavisiyle çok ince bir şekilde ilgileniyor. Bunun yanında Asya da bir tek Pasha'nın yanında kendisini güvende hissediyor. Psikolojisinin çok hasas olmasına rağmen Pavel (Pasha'nın diğer ismi) ona öyle güzel destek oluyor ki kalbimi fethetti bu yaralı adam. Yaralı dedim çünkü kendisi de geçmişinde çok zorluklar çekmiş biri. En büyük korkusu terkedilmekken yaralı bulduğu kızın iyileştikten sonra yoluna devam etmesi gerçeği bile her geçen gün ona daha çok bağlanmasına engel değildi... Yaş farkı
1K
2023 89. kitabı
Neva Altajın yazım tarzını çok seviyorum ne yazsa okurum. Serinin altıncı kitabını sevdiğim gibi diğer kitaplarınıda çok sevmiştim. Asya kardeşiyle gece kulübüne gidiyor. Kulübün çıkışında da kaçırılıyor. Asyayı kaçıranlar istediklerini yapsın diye kızı bağımlı hale getiriyorlar. Asyanın bu zamanda başına gelmeyen kalmıyor. Çok zor dönemlerden geçiyor. Birgün birinin evindeyken ordan kaçmaya çalışıyor. Çıplak bir şekilde yola koşuyor ve bir arabanın önünde bayılıyor. Arabanın sürücü koltuğunda da Pavel oturuyor. Pavel, doktor çağırıp Asyayı tedavi ettiriyor. Asyanın evinde kalmasına izin veriyor. Pavel, Asyayı iyileştirmek için her şeyi yapıyor. Ona çok iyi bakıyor incinmemesi için çabalıyor. Pavel 3 yaşında terkedilmiş yetimhanelerde bakım evlerinde büyümüş. Bratvaya katılalı çok uzun yıllar geçmesine rağmen hiçbir zaman izin almamış. Asya karşısına çıktıktan sonra sürekli izin alıyor onun yanında olmak istiyor. Giyim tarzından tut başka davranışlarına kadar hayatında çok şey değişiyor. İkili arasında olan ilişkiyi çok sevdim. Kitap çok güzeldi. Puanım: 10/10
1000k
2023 61. kitabı
Fractured Souls Öncelikle kitap tetikleyici unsurlar(Taciz, tecavüz) içeriyor bunu bilip öyle başlayın lütfen. Asya abisinden habersiz kız kardeşiyle birlikte eğlenmeye çıkar. Kardeşi bir süre sonra eve dönerken Asya tanıştığı hoş sohbet adamla sohbetine devam eder. Fakat ilerleyen zaman diliminde bu adam tarafından tecavüze uğrar. Kaçırılan genç kadın uyuşturucuya ve fuhuşa zorlanır. Bir gün adamlardan kaçarken Pavel'in arabasının önüne atlar. Asya'nın hayatı bundan sonra tamamen değişir. Gerçekten konu çok üzücü, okurken kahrolmamak elde değil. Asya'nın travmaları, kararsızlıkları çok üzücüydü. Değil 18 yaşında genç bir kızın, kimsenin kolay kolay atlatamayacağı şeyler yaşadı Asya. Ben yazarın genel olarak yazım tarzını çok seviyorum. Kitapları kısa olsa da size her duyguyu homojen bir şekilde aktarıyor. Diğer kitaplarından farklı olarak bu kez karakterlere daha fazla odaklanmıştı, bence iyi de yapmış. Pavel ve Asya arasındaki yaş farkı fazla onu da belirtmem gerek ama ben aralarındaki iletişime bayıldım. Pavel'in Asya'ya yaklaşımı, onu her şeyden herkesten korumaya çalışması, hayatını kolaylaştırmak için elinden gelen değil gelmeyenin peşine de düşme çok ama çok özeldi. Asya hiç kimsesi olmayan bir adama ev oldu. İyi ki de oldu.
2024 33. kitabı
Sevgili neva Altaj bana bu adamlarin gercekten iyi olduguna inandiracak....:) Asya kalbim o kadar sizladi su kizin yasadikalarina sen cok guclu bir kadinsin senin icin dusuncelerimde aksi imkansiz kardesiyle (sienna ) gittigi bir barda basina en kotusu geliyor ve gencliginin en guzel zamanlarinda hic bilmedigi bir dunyaya itiliyor yasadiklari icler acisi o en son gece o cehennemden cesaret edip kaçmasi hayatini bratvanin paşasina ceviriyor belki en iyi dönüm noktasi buydu. Asya icin diyecegim sular bulanmadan durulmaz ve en iyisini gormek icin dibe batman gerekir bazen tamda oyle oldu.Savunmasiz ,kimsesiz oldugunu hissettigi anda bir arabanin önüne atti kendini ve gozunu actiginda aslinda evindeydi . Pasa zor gecen bir cocukluk sonrasi sokaklarda yitip giderken bir gece Yurinin onu kesfetmesiyle tercih yapmak zorunda kalir ve hic tereddut etmeden geldigi bratvada bulundugu koltugu en iyi sekilde idare eden adam olur ama hep eksik, hep yarim ,hep soru işaretleri ve terk edilen bir cocugun aile özlemi ile yasar.o kalabalik ortamda bile Secilen yalniz yasam ve cok icine kapanik bir ruh gecenin ortasina bomba gibi düsen asya ile kabugundan disari cikar ve bratvanin dövüşçü pasasina bu zamana kadar olan tüm kurallarini unutturur. O asyayi iyilestirirken aslinda kendisininde hic bilmedigi yönünü kesfeder. Basina gelen kotü geceden sonra sirra kadem basan asyayi kardeşleri aramayi hiç birakmaz ama asya karsilarina cikmaya cesaret bulamaz paşaninda en korkulu rüyasi okur bu durum ya bir gün kararini degistirip asyasi bir tercih yaparsa. Asyanin yasadikalarindan ve pasanin ona yaklasimindan sonra ben yaş farkina hic takilmadan okudum seri devam ediyor ve beni icine cekiyor
Kırık Ruhlar
Puan vermedi
Asya; Aileme geri dönemem. ben onlara layık değilim Bir daha asla onlardan biri olamaz. Tanıdıkları, sevdikleri ve hatırladıkları kız kardeş, yok. Artık yok. Ona kadar.... Beni içine alan, Şifa verdi şeytanlarımdan, Korkularımdan, Azar azar. Yara izlerim, Beni geri parçalayan, Paul; İnsanlara yaklaşmam, Ve kesinlikle kimseye ihtiyacım yok. Ona kadar... Şimdi, tek istediğim o. Tüm ihtiyacım olanı içimdeki bencil piç, Onu çalmak istiyor, Hepsi kendim için. Ama artık bana ihtiyacı yok. Gitmesine izin vermeliyim
2024 14. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2024 00:00
Asya ve Pavel'i konu alıyor serinin bu kitabı. Pavel Rus Mafyasında yüksek bir mevkide ki Ki Pavel'i ilk üç kitaptan da az çok tanıyoruz. Pavel'in Asya'ya olan yaklaşımı gerçekten benim hoşuma gitti. Bu seri komple age-gap ve bunu göze alarak okumak gerekiyor. Rahatsız edici noktaları gerçekten var. 4.kitabı bu yüzden sevmediğimi ele alırsak. Ama bu kitapta yazarın olayları ele alış tarzı ve iki karaktere özellikle Asya'ya verdiği zaman beni mutlu etti. Çünkü kendini toparlaması için gerçekten birilerinin yardımcı olması gerekiyordu. Pavel'in bunun için her şeyi yapması da cabası. Ben severek okudum açıkçası...

Neva AltajYazar · 5 kitap
Neva Altaj, çağdaş mafya romantizmi türünde eserler veren bir yazardır. Edebiyata olan tutkusunu erken yaşlarda keşfetmesiyle başlamış ve bu tutkuyu profesyonel yazarlık kariyerine dönüştürmüştür. Yazar, eserlerinde okuyucularına hem romantik hem de gerilim dolu hikayeler sunarak, onları farklı duygusal yolculuklara çıkarmaktadır. Altaj, kariyerine devam ederken, yeni hikayeler ve karakterler yaratmayı sürdürmektedir.