Kusursuzca Kusurlu #4

Neva Altaj
Isabella Hayatım boyunca özlemini çektim, Onu istedim. Çocukken beni boğulmaktan kurtardığı günden beri. Ama beni hiç fark etmedi, Bana hiç o gözle bakmadı. Ona göre ben daha çocuğum. Ve şimdi benimle evlenmesi emredildi. Beni istemiyor, Ne kalbinde ne de yatağında. Ama savaşta ve aşkta her şey mubahtır. Ve ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Geçmişini hatırlamayan bir adama yalan söylemeye bile. Luca Güzeller güzeli, kurnaz, Genç karım, La Cosa Nostra sularında Bana ustalıkla rehberlik ediyor. Kazadan beri hiçbir şey hatırlamadığımı Herkesten saklamaya çalışıyor. Şimdi, hatırlamadığım bir kadına âşık oluyorum, Gözlerimi açtığım andan beri, Bana yalan söyleyen kadına Ve onun tüm sırlarını çözmeye niyetliyim.
280 sayfa · İlk Yayın Tarihi: 1 Ekim 2022

3/10 puan verdi
Herkese Merhaba, Neva bunu yapmış olamazsın ya ilk 3 kitabını bu kadar severken, beni bu kitapla imtihan ettin resmen... Hayal kırıklığı yaşadım hemde baya büyük... Kitapta aşırı bir yaş farkı var ve bu gözümüze gözümüze sokuluyor. Diğerlerinden vardı ama bu kadar değildi. Yani daddy okuduk gibi bir şey oldu gerçekten..Konu boş, herhangi bir mafya olayı asla yok. Küçük ergen kızımızın şımarıklığını okuyoruz ve cinsel açlığını... başka hiç bir şey yok. Luca asla yükselmedim. 250 sayfanın 200 smut sahne var. O sahnelerde aşırı kötüydü hele ikisi arasında parmak muhabettinden kusucaktım artık (okuyanlar anlamıştır).... Evet başka bir erkek yada kadın, aldatma vs yoktu. Sadece ikisi üzerine kurulmuş bir hikeydi ama asla güzel değildi. Aşk bence yoktu, doyumsuzlukları cok farklıydı. Tavsiye olayına girmeyeceğim. Sevdiğim bir seri çünkü içinden bir tane çürük elma çıktı diye tüm seriyi çöpe atacak değilim. O yüzden seriye devam edeceğim....
4/10 puan verdi
Şuana kadar seride okumaktan en zevk almadığım kitap ve karakterlerdi maalesef. Yüzde doksan beşi smuttan oluşuyor. Kitap adamın kadının orasına parmağını soktuğu ve bunun üzerine tartışmalarıyla geçti Önceki kitaplar gibi azıcık da olsa mafyatik olayları okumak isterdim ama smuttan asla sıra gelmedi. İki puan vermek istedim ama ne olursa olsun bu seriyi seviyorum o yüzden çok yerin dibine sokmak istemedim dkdkdkd Luca hafıza kaybı yaşadı ve bunu hazmetme süresi iki saniye bile sürmedi şaka mı kdkddkd Kadında önceki halinden daha iyi olduğu için hafızasının yerine gelmesini istememeye başladı hatta adamın öyle bişey dememesine rağmen birbirimize aşığız yalanını attı ortaya. Luca zaten aşıkmışım ben böyle devam edeyim diye takıldı bundan sonra. Zaten çok hızlı kitaplar bir de böyle duygudan yoksun olunca zevk vermiyor ya. Bu öncekilerden çok daha duygusuzdu :( Tadım kaçtı ben bu seriyi seviyorum ya. Umarım devamında toparlarız diyorum. 3/5
277 syf.
Puan vermedi
Yazarın kitaplarını okudukça yok bunu daha çok sevdim, yok ya bu favorim oldu diyorum hep yazar cidden çok iyi yazıyor. Isabella en güçlü ailelerden birisinin torunudur. Küçükken doğum günü partisinde havuza düşüyor ve onu kurtaran kişide Luca'dır. O gün bugündür Isabella Luca'dan hoşlanıyordur ilk başta çocukluk hayranlığı, hoşlantısı zaman geçtikçe aşka dönüşür. Âşık olduğunu ona hiç bir zaman söylemez. Yıllar geçtikten sonra Luca başka biriyle evlenir bu durumda Isabella canı sıkılır ama yapacak bir şeyi yoktur. Amaa Luca'nın karısı onu aldatır ve Luca da bunu yakalar anında boşanır. Çoğu olaylar bundan sonra başlıyor. Söylemeden geçmeyeyim arada yaş farkı vardı bu durumları sevmiyorsanız ona göre okuyun. Ama kızın yaşı küçük olmasına rağmen yaşından olgun ve bulunduğu durumların bilincinde yani kısaca salak bir tiplerden değil. Kitap başlı başına mükemmeldi hele bir sahnesinde Lucanin eski karısı eve geldiğinde Isabelle ona öyle bir haddini bildiriyor ki keyifle okuduğum sahnelerden biriydi.
Ruined Secrets
Ruined SecretsNeva Altaj · ‎Independently Published · 20221,192 okunma
3/10 puan verdi
Harabe Sırlar - Neva Altaj Herkese selam.. Bu ay dark kotamı fazlaca doldurarak okurken keyif aldığım nadir seriye devam ettim. Öncelikle neden?? Güzel giden bir seriyken neden böyle bir kitap yazıldı? İsabella 19 yaşında Luca ise 35... İşin kötü yanı İsabella 6 yaşında Luca'ya aşık oluyor ve o zamandan beri sadece onu seviyor. Luca başta uzak durmaya çalıştı yalan yok ama İsabella o kadar kurnaz biri ki adamı çileden çıkardı. Bu kadar sevişme meraklısı olmasa işle bu kadar ilgili olup, bilgili olduğu için sevebilirdim. Ama sürekli bir sevişme peşinde ya. Başka doğru düzgün sahne okumadık resmen. Yaş farkı olur eyvallah 6 7 yaş olur ama 16-17 yaş çok fazla ya. İsabella in hissettiği aşktan çok takıntı gibi geldi bana. Luca da oldukça sorunlu biri zaten. 35 yaşında adamsın uçkuruna sahip çıkamıyorsan bu da senin ayıbın yani. Neyse kısaca sevmedim. Ne isabellayi sevdim ne de Lucayi. İsabella sürekli Lucaya hesap veren elbisesini bile Lucaya sectirip bundan da tahrik olan biri. Diğer kitaplarının daha iyi olmasını diliyorum inşallah giderek kötüleşmez...
2/10 puan verdi
Ben kitaplara nadiren bu kadar düşük puan veririm ve ilk 3 kitaba aşık olduktan sonra bu kitaba 2 vermeyi hiç istemezdim ama hak ettiği bu. En başta beni çoğu kişi gibi rahatsız eden şey yaş
Puan vermedi
Buram buram yaş farkı içeren bir kitap... Yaş farkı kitaplarında daha uçuk farklar da var ama burada bahsetmek istediğim her iki sayfada bir erkek karakterin bunu kompleks olarak belirtmesi. Bu arada evet bence de garipti? Bu serideki en az sevdiğim çift oldu. Serinin diğer kitaplarında mafyatik olaylar da gerektiğince ön plana çıkıyordu ama bu kitapta pek göremedim. Zaten seri aşırı kısa çerezlik kitaplardan oluşuyor yok yanlış anla, kavga et falan olmuyor pek kitaplarda yine öyle oldu. Serinin öbür kitabı için daha heyecanlıyım ama bu kitap beni tatmin etmedi açıkçası. Luca karakteri içimde tam yeşermedi. Isabella'yı da daha plan proje kısmında görmek isterdim..
6/10 puan verdi
Kusursuzca Kusurlu serisinin dördüncü kitabı Harabe Sırlar,seride en az sevdiğim kitap oldu.Yani bu kadar da smut sahne yazılmasına ne gerek vardı yani yazar keşke azıcık da olay falan yazdaydı keşke. Aslında Isabella çocukluğundan beri Luca’ya hayranlıkla karışık bir aşk besliyor.Ama bana onun aşkı da geçmedi yani.Luca’nınki de aynı şekilde.Kitaptaki tek olay Luca’nın kaza geçirip hafızasını kaybetmesiydi.O bile bana saçma geldi ,yani mafya dünyasında geçiyor kitap.İstediğin kadar olay yazabilirsin.Yazdığı olay da bir şeyi değiştirmedi,onun bile altı doldurulmamıştı bence. Seriyi genel olarak sevdiğim için(özellikle ikinci kitabı)çok daha düşük veremedim.Ama genel olarak beğenmedim kitabı.
277 syf.
Puan vermedi
Kitabın çevirisini yaptım ve bitirdim. Çevirisini yaptığım kitaplara yıldız vermiyorum artık. Smut düzeyi diğer 3 kitapta epeyce fazla, onun uyarısını yapayım. 18+ sahneleri yani.
Ruined Secrets
Ruined SecretsNeva Altaj · ‎Independently Published · 20221,192 okunma
8/10 puan verdi
Bir oturuşta okunacak bir kitap. Tetikleyici unsurlar çok olmasına rağmen bu tür kitapları biliyor ve okuyorsanız sizi rahatsız etmemeli. İsabella çocukluğundan beri Luca'ya takıntı derecesinde aşık. Onu havuzda ilk kurtardığı andan beri. Fakat hem aralarında büyük bir yaş farkı var hemde Luca evli. Büyükbaba ölmek üzereyken ailenin başına Luca'nın geçmesini ister ve ailenin yerini koruması için de İsabella ile evlendirir. Yaşı küçük olduğu içinde Luka Isabella ile ne yapacağını bilemez. Konuyu böyle okuyunca ne kadar çok sivri noktaya temas ettiğini görüyorsunuz. Fakat okuması gayet keyifli. İsabella'ya bayıldım. Bence güçlü, ne istediğini bilen bir karakter. Hele ki yaşadığı ortam için yetiştirilmiş şımarık tek bir kemiği bile yok. Tek şımarıklığı belki de Luca'ya. Luca hislerine karşı bocalar bir tavır sergilese de beni rahatsız etmedi. Aralarında ki ilişkinin bir tür dom-sub olmasa da bu tema herkese hitap etmiyeceği gibi burada herşey yüksek yaşanıyor. Romantize edilmeden mafya kitaplarından ne bekliyorsun bilmem ama benim mıçmıç bir romantizm beklemediğim kesin. Ki bence birebir ilişkileri gayet samimi. Yazarın kitaplarını severek okuyorum. Beni yormayan, kafamı dağıtan tarzını da seviyorum.
neva
5/10 puan verdi
Serinin gerçekten en en kötü kitabı.Yazar kitabın yarısına kadar güzel bir ivme tutturmuş ama sonrası tam bir fiyasko.Herkesin takıldığı o parmak mevzusu beni de iğreti etti.Israrla ve defaatle söylenmesine bu kadar gerek var mıydı bilemedim.Başladığı şekilde bitseydi çok daha yüksek puan verebilirdim. Önceki kitapları tavsiye etmekle birlikte bunu etmiyorum ama seriyi sevenler muhakkak okuyacaktır.İnş bu tek kötü kitaptır diyip,çok merak ettiğim bir sonraki kitaba geçiyorum.
Harabe SırlarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20241,192 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.