2024 10. kitabı
Teresa Medeiros'un daha iyi kitaplarını okudum. Ancak her zamanki gibi kaleminin güzelliği hikayeyi okunabilir kılıyor. Serinin birinci kitabı olan Simon ve Catriona'nın hikayesini okuyoruz. Catriona Kincaid, abisi Connor'ın Iskoç çeteleriyle birlikte olduğunu duyunca onu bulmak üzere planlar yapmaya başlar ve aklına 14 15 yaşınlarındayken görüp yüreğini kaptırdığı Simon Wescott'tan yardım istemek gelir ve olaylar bundan sonra gelişir. Catriona tatlı bir kadın karakterdi. İsteklerinden ve sevgisinden vazgeçmedi. En azından son kısımlara kadar. Simon ise tam da kitabın başından bu yana anlatıldığı gibi çapkın, kısmen kaypak ve sevilmekten korkan bir adamdı. Simon'ın biraz da olsa kitabın ortalarında değişmesini, olgunlaşmasını bekledim ama yok. Sonlarda aklı başına geldi ve atak yaptı. Yazar gerçekten kazanova bir karakter yaratmış ve istikrarlı bir şekilde sonuna kadar karakteri korumuş. Normalde 5 veya 6'lık bir kitap ama dediğim gibi Teresa'nın dili o kadar akıcı ki kitabı sıkılmadan çabucak bitirdim. Kadın gerçekten en sevdiğim historical romance yazarlarından biri. Şimdi serinin diğer kitabına geçiyorum. Orada da Catriona'nın ortalıktan kaybolan abisi Connor'ın hikayesini okuyacağız. Devam bakalım :)
Bazıları Ateşli SeverTeresa Medeiros · Pegasus Yayınları · 2011185 okunma