Spoilersiz !!!
2024 29. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2024 22:39
Evet.. Önecelikle kitabı bitirdikten 5 dk sonra filan yazıyodum o yüzden aşırı duygu ağırlıklı olabilir özür dilerim. Bu neydi Aveyard sana soruyorum.Bu. Neydi. Kitabın ilk 300 sayfası (Mare kaçmadan önce) herkes sıkılmış ve bunalmış ama ben bu 300 sayfayı fln hızla okumaya çalıştım evet sıkıldım ama dil o kadar akıcı ki.. Çevirmenin değişmesi beni baya üzdü evet çünkü Kızıl Muhfızlar'a Kırmızı Muhafızlar dediğinde ufak bi cinnet geçiriyodum neyse alıştım. Son 200 sayfa ÖZELLİKLE son 100 sayfa kitaptan aklımı alamadım dışardayken bile her yerde kitabı düşündüm (kafamda ufak seneryolar oluşturdum falan) ama o sondaki ihanet...spoiler vermeden şöyle söyleyeyim ama belliydi baya belliydi ama benim kalbim yok artık ilk 50 sayfa spoilerını yemiştim ama inanmak istemiyordum son sayfaya kadar umut ettim ama yok... O ihanet oldu Bu nası U dönüşü!? !!!!Spoiler!!!!!! Sonraki kitap Cal nası biri bilmiyorum en sevdiğim karakterlerden biri olduğu için belki Mare için kızıllara yardım eder dicemde.. etmicek biliyom. onun dışında yine favori karakterlerimden Farley'nin hamile olmadına rağmen güçlülüğü beni kitaba itti SPOİLER BİTTİ! Buarada Cameron'u sevmiyordum hatta nefret ediyordum kitabın başında ağzından anlatılan bölümleri atlamamak için zor duruyodum (neyse ki sayfa ağlayamamak takıntım var) ama son saydalarda anlatımları mükemmeldi ve artık favorilerimden olmasada seviyorum Evangeline... Ehhh iştee Maven hakkında konuşursam uygulama atar ve pil biter sadece şunu diyeyim Maven'ı sevenlerin nasıl sevdiğini gram anlamadım biri bana açıklasın, annesinin onu kontrol etmesi benim için bir neden değil yada hep Cal'dan sonra gelmeside, kendini kontrol etmesi gerekiyordu.Mare olan sevgisinin adı aşk değil zaten takıntı kızı hapset işkence et sonra gel ben burda olmanı istediğimi mi sanıyodun de. Herşeyi geçtim kitabın başındaki hareketi Türk dizisi gibiydi cidden.Herneyse kitaba başta 7-8 puan verecektim ama son 100 sayfa sınırları zorladı 10 10 10..Sonraki kitabın epik fantastiğe döneceğini düşünüyorum bu arada Okuyun LÜTFEN kızıl kraliçe okuyun!!!!!
Duygu ve Düşünce
Kralın KafesiVictoria Aveyard · Pegasus Yayınevi · 20171,422 okunma