·404 syf.····Okunma: 09 Temmuz 2024 23:07 Beautiful Biker adlı beş kitaplık Mc serisinin ilk kitabı kendileri dil anlatım hoşuma gitti.
Genel konu akıcılık ana çift özellikle sevimlicik kadın karakter hoşuma gitti .
Elizabelle (Ella) Forker 23 yaşında ufacık tefecik aşırı tatlı barbie gibi bir hatun . İnanılmaz egzantrik ailesi ile beraber yaşıyor . Yazar her şeyi inanılmaz hoş uzun tasvirlerle yazdığı için film izler gibi okudum kitabı :) Bildiğiniz okurken Ella 'nın yanındasınız sanki .
Deacon Valentine yirmi sekiz yaşında. Motosiklet kulübü Dominion Brotherhood'a veya kısaca "The Doms"a üye babası Başkan zaten . Aynı kasabada birde düşman Mc var Jackals adında Ella 'nın amcası oraya üye bazı karışık işler var .
Ella ile Deacon bir market sırasında karşılaşıyorlar Deacon gerçekten bir içim su şahane tarif var zira resmen gördüm adamı :D hatunun ağzı dili kurudu adamı izlerken resmen aşaşslaoa . Sonrasında Deacon'ın babası kızın babasının arkadaşı çıkınca ve beraber iş yapmaya başlayınca bunlar tabı bizim çift görüşmeye başladı .
Klasik Mc kitabı olayları ile aksiyon eksik değildi fakat Deacon inanılmaz ağır abiydi bakın hele yaşına göre az konuşuyor konuşunca gereksiz konuşmuyor . Duygularını beklentilerini şahane açık net ifade ediyor . Geçmişi ile ilgili bazı durumlar yüzünden Ella gelgitler yaşadı neyse atlattılar . Kötü olan çiftli pov yoktu sadece Ella'nın ağzından yazılmış kitap :((
Bu düşman Mc grubu Ella'nın takıntılı sevimsiz eski sevgilisi hain amcaları vs derken konu dolu dolu gidiyor :)