Beautiful Biker #1

İngilizce
Sıralamalar

2024 142. kitabı
Okunma: 09 Temmuz 2024 23:07
Beautiful Biker adlı beş kitaplık Mc serisinin ilk kitabı kendileri dil anlatım hoşuma gitti. Genel konu akıcılık ana çift özellikle sevimlicik kadın karakter hoşuma gitti . Elizabelle (Ella) Forker 23 yaşında ufacık tefecik aşırı tatlı barbie gibi bir hatun . İnanılmaz egzantrik ailesi ile beraber yaşıyor . Yazar her şeyi inanılmaz hoş uzun tasvirlerle yazdığı için film izler gibi okudum kitabı :) Bildiğiniz okurken Ella 'nın yanındasınız sanki . Deacon Valentine yirmi sekiz yaşında. Motosiklet kulübü Dominion Brotherhood'a veya kısaca "The Doms"a üye babası Başkan zaten . Aynı kasabada birde düşman Mc var Jackals adında Ella 'nın amcası oraya üye bazı karışık işler var . Ella ile Deacon bir market sırasında karşılaşıyorlar Deacon gerçekten bir içim su şahane tarif var zira resmen gördüm adamı :D hatunun ağzı dili kurudu adamı izlerken resmen aşaşslaoa . Sonrasında Deacon'ın babası kızın babasının arkadaşı çıkınca ve beraber iş yapmaya başlayınca bunlar tabı bizim çift görüşmeye başladı . Klasik Mc kitabı olayları ile aksiyon eksik değildi fakat Deacon inanılmaz ağır abiydi bakın hele yaşına göre az konuşuyor konuşunca gereksiz konuşmuyor . Duygularını beklentilerini şahane açık net ifade ediyor . Geçmişi ile ilgili bazı durumlar yüzünden Ella gelgitler yaşadı neyse atlattılar . Kötü olan çiftli pov yoktu sadece Ella'nın ağzından yazılmış kitap :(( Bu düşman Mc grubu Ella'nın takıntılı sevimsiz eski sevgilisi hain amcaları vs derken konu dolu dolu gidiyor :)
DetourD. D. Prince · Independently Published · 20161 okunma

D. D. PrinceYazar · 0 kitap
D. D. Prince, karanlık, paranormal, çağdaş ve kafa karıştırıcı romantik romanların yazarı. Kitap kahramanlarının yaratıcısı: Tommy Ferrano, Tristan Walker, Dario Ferrano, Deacon Valentine, Daxx Blackstar, Rider Valentine, Spencer Valentine, Alessandro Romero, Aiden Carmichael, Tyson Savage, Killian Coulter ve daha fazlası. Sevdiği şeyler: alfa erkek kitap kahramanları, özlü erotik kitaplar, şık kalemler, suşi yemek, yemek pişirmek ve klişe zombi filmleri.