medusa'nın ölü kumları.
2024 28. kitabı
Okunma: 13 Temmuz 2024 18:41
Günaydın, tünaydın, iyi akşamlar veya iyi geceler... Bu kitabı alırken biraz düşündüm, yazar çok öneriliyordu ve neredeyse herkesin bildiği olan "Yaralasar" ve "Ötenazi Okulu"nun yazarının yeni kitabıydı. Bende bir şans vermek istedim ve aldım. ASLA PİŞMAN DEĞİLİM. Benim için karakterlerle ağlamak, gülmek, korkmak ve onlara bağlanmak çok önemli. Kitapta karakterlerle Ankara'da tanışıyorsunuz, hepsinin kalıpları var gibi görünüyordu. Mesela Elzem narsist, kendini beğenmiş bir kadın iken Itır erkek fatma, kaba bir dişiydi. Ya da Doğa ağlamadan duramayan korkak bir kızdı. Fakat olayın fantastik kısmına geçince aralarındaki bağı o kadar güzel anlıyorsunuz ki onlara bağlanıyorsunuz. Bir de 3'lü grubumuz var; Gediz, Hafız ve Asil. O kadar salak şapşik ve komikler ki kahkahalarla güldürdüler beni. En sevdiğim çift Asil ve Doğa oldu, çok tatlı ve nazlılar. Evet, nazlılar. Asil de nazlı. Savcı'nın jestleri beni çook mutlu etti, sanki Elzem benim yani o derece. Büyük ihtimalle "Öyle Bir Uğradım" kitabı ile Maral Atmaca serüvenime devam edeceğim. Kitapları hakkında bir bilginiz varsa lütfen yorum olarak söyleyin, düşüncelerinizi dikkate alacağım. Öneriyorum kesinlikle, ilk 100 sayfa çok yorsa da sonrası sarıyor kesinlikle. Koşun okuyun bunu! <3 Medusa'nın Ölü Kumları 1 Maral Atmaca
Medusa'nın Ölü Kumları 1Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 02,028 okunma