2024 10. kitabı
Okunma: 16 Temmuz 2024 12:11
Kitabı bitirirken benimde bittiğim o kitap..Yaptığım 2. inceleme olduğu için az çok ne yazmam gerektiğini biliyorum sanırım ve başlıyorum. Spoilerlı bir yer olursa belirteceğim. Bu kitabın ilk kitaptan daha iyi olduğunu düşünüyorum öncelikle çoğu kişi gibi. Ben açıkçası bu seri haricince önceden sadece bir kitap okumuştum fantastik türünde o yüzden bi tık okumakta zorlandım. O yüzden hatta kitabı okurken yanında Her Kimsen: İlk Set kitabını da bitirdim. Fantastiğe giriş için uygun bir kitap degildi belki ama o kitabin evreni falan o kadar güzeldi ki kitap beni içine çekti ve çok güzeldi.Beni bazen okumaya motivasyon eden şey baş karakter Erin ile İan idi. Gerçekten ilişkileri aşırı güzeldi. İan zaten bence mükemmel bir karakterdi okurların çoğunluğu sevmese de açıkçası. Okuduğum en iyi erkek karakterlerden biriydi ve bundan sonra da olacağına eminim. Neyse sonu hakkında spoilerlara geçmeden önce şunu söylemek istiyorum lütfen bu kitap serisini abartabilir miyiz?? Gerçekten baktığımız zaman yeterince abartilmadigini düşünüyorum ve herkesin bu seriyi okuması gerekiyor bence. Neyse SPOILER var bundan sonrasındaki cümlelerde. Kitabın sonunda ters köşe oldum bi tık. Bahsedilen anlaşmanın Erin ve İan in evlenmesi çıkacak sanıyordum ama daha garip çıktı. Şey dün bütün gece uyumadım Erin ve Erin mi diyeyim yoksa sen gerçek adını açıklamak istersin Ekhidna diyesim geliyor. Son kısımda bütün parçalar birleşti aslında. Erinin neden cadı olma içgüdüsünün olduğu falan da. Hepsi hekatenin onunla yaptığı anlaşma yüzünden oldu ve İan la olan aşklarının bağlarının çok kuvvetli hissetirmesinin de sebebi çok eskiye dayanmasiydi. Ne diyeceğimi pek bilmiyorum ya. Kitap bitince bi tık psikolojim bozuldu ve özellikle son söz kısmındaki Erinin mektubunu okuyan İan'ın Erini kurtarmak için critza ile plan yaptıklarını belirtmeleri falan beni aşırı heyecanlandırdı 3. kitap hakkında. Hızlı çıkmasını isterdim ama büyük ihtimal bu biraz zor çünkü yazar diğer kurgularını da yazdığı için. Ekin S. Koch yine de fazla bekletmeyin lütfen 3. kitabı gözüm şimdiden 3. kitabı gözlüyor. Neyse bu kitap benim favori kitaplarıma adını yazdırmayı başardı aslında zaten kitaplari okumadan önce okumaya değecek olacaksa alip okuyorum o yuzden okudugum kitaplar genel olarak favorimdir ama bu serinin yeri bende ayrı oldu. Bazi yerlerde ne yazacagimi bilemeyip bos yapmis olabilirim buraya kadar okuduysaniz cok tesekkur ediyorum okur kalin dostlarrr(yazım hatam varsa hizli yazmaya çalışmaktan olmuştur ve klavyemle ilgilidir lütfen kusura bakmayinn)
Deniz Kızı AğladığındaEkin S. Koch · Ephesus Yayınları · 2021903 okunma
Ekin'in Kan Mevsimi diye bir kitabı daha var ve cidden çok beğeniliyor. Hekaten'in kızları kapak tasarımı olarak çok hoşuma gidiyor ama genelde Kan Mevsimi daha çok beğeniliyor.
ecrin☆
Ben yetişkin içerikli kitaplari okumayı sevmiyorum ya o yüzden kan mevsimini şu anda okumak istemedim açıkçası
İlk kitabı yarım bıraktım sence devam edilecek kadar iyimi ikinci kitabı
ecrin☆
Ya şimdi şöyle okunması bi tık zor bir seri hatta bayağı kişi beğenmemiş ama bence mükemmel bir seriydi 2. kitap hekatenin kızları kitabından daha güzel bu arada yani bence devam et pişman olacağını pek düşünmüyorum tabii yine de sen bilirsin ama ben tavsiye ediyorum okumanı sırf başrol çift ve ana erkek karakter için bile okunur kitap yani bana göre