Puan vermedi·165 syf.····Okunma: 18 Temmuz 2024 00:32 Tam anlamıyla bayıldım mükemmel bir kitaptı. Öncelikle kapağının değiştirilmesi benim için çok mantıklı ve iyi bir hareketti. İçeriğindeki bilgileri herkesin öğrenmesi ve bu farkındalıkla çevresine davranıp, anlatabilmesini çok kıymetli buluyorum hemde bu zamanda bu bozulmuş çağımızda. Biz öğrenelim ki bilinçlenelim. Etrafikizdakiler bu bilgileri bozuk kaynaklardan bizi değiştirmeye çalışan egemen güçlerden değil de gerçek, güvenilir ve doğru kaynaktan öğrenmeliler. Kitapta lgbtnin ne olduğu kimlerin nasıl bu belayla karşı karşıya kalabileceklerini ve inşaAllah korunabilme yollarını anlatıyor. Fakir veya normal seviyeli insanları ıskarta/işsiz/gelişmiş hayvan/atık olarak isimlendirip; bu insanları nasıl yok etmek istediklerinden ve nasıl çoğalmalarını önleyebileceklerinden bahsediyor. Temel amaç çocuk olmaması, çocukların doğumunu engellemek, var olan neslin aklını bulandırıp fıtratlarını bozmak ve kendi hedeflerine insan üstü ırka/ homo deus diye anlandırdıkları ismini zeus tanrı saçmalığından aldığını söyledikleri tanrılaşmış insancıklardan oluşan zümreyle bu dünya hayatını zengin, mutlu, ölümsüz olacak şekilde yaşamak. Bunun için yapay zekadan destek alıyorlar. Artık yapay zeka ve robotlar var ve bu fakir, atık ıskartalara ihtiyacımız yok onları ortadan kaldıralım nüfusu nasıl daha çok azaltabiliriz peşinde uğraşıyorlar. Zenginliğin ölçüsü ise milyon dolarının olması değil, 100 milyon dolarının olması. Bizim o zümreden olmadığımızı söylememe gerek yok. Hastalıklarla, aşılarla, bebek aşılarıyla, hamilelik aşılarıyla, yiyeceklerdeki GDO ile, zihin bulanıklıklarıyla, cinsiyet konularıyla,aile planlamasıyla, kadınların çalışıp, erkeklerin istihdamını azaltması ve erkeklerin işsiz kalıp uyuşturucu ya da oyun bağımlılıkları yüzünden aile yapısını sarsan olaylarla.. vs insanlığın nüfusunu azaltarak ve daha az çocukla sadece zengin ve insanüstü ırk olan yeni homodeus kesimle yola devam etmek istiyorlar. İnşaAllah buna izin vermeyeceğiz.