2024 182. kitabı
Kanatlı Bisiklet Havva Yaşar Köy hayatını merak eden bir okur olarak doğa harikası bir köyde huzurla,sağlıkla yaşamayı çok isterim #kanatlıbisiklet i okuduktan sonra Asudelerin köyünde yaşamayı cok isterdim arkadaşlar. Köyde ki tüm arkadaşlarının bisiklet sürmesine aşırı imrenen Asude nın en büyük arzusu bir bisikleti olmasıydı. Birgun arkadaşı Filiz,bisiklet binerken arkadaşına oyle dikkatli bir şekilde hayranlıkla izlerken,bakışlarını gören arkadaşının dikkatinin dağılmasıyla arkadaşının düşmesine sebep olduktan sonra bir daha bu kadar dikkatli bakmayacağına kendi kendine söz verir ama yine bakışlarına engel olamaz Asude. Sopadan atıyla tum gün oynayan Asude,bir kerecik arkadaşlarının onu yanına çağırıp bisiklet binmesine izin vermemelerine de içten içe içerliyordu Bir gün sehir dışında okuyan Ayla ablasının gel bisikletimin arkasına bindireyim demesiyle dünyalar Asude nin olur.Ayla ablası sayesinde bisiklet binmeyi öğrenen Asude cok mutludur. Her yaz camiye giden Asude,o gün cami çıkışı evine gittiğinde köpeği Badem in havlamasıyla odunluğa gider. Odunluga girdiğinde sevinçten havalara uçar.Eskide olsa bir bisiklet Asude ye goz kırpıyordur Hemen annesinin yanına gidip,odunlukta gördüğü bisikleti sordu. Bisiklete kime aitti? Asude o bisiklet ile neler yaşadı? Derseniz cevaplar eserde #okuyun arkadaşlar @karavan.cocuk @hvvayasar #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi #elifokuyor @karavancocukilkgenc #18prşembe
Kanatlı BisikletHavva Yaşar · Karavan Çocuk Yayınları · 202424 okunma