2024 110. kitabı
Okunma: 19 Temmuz 2024 17:27
"Ash geçmişte yaptıklarını anlayıp kabullenmemiş olsaydı şu anda burada olmazdın. Vücudunda onun kokusunu taşımazdın, onu seninle bulduğumda hissettiklerimi hissetmezdim." "Ne hissettin? "Huzur." . Jennifer L Armentrout en sevdiğim fantastik yazarı ve yine elimden bırakılmadan okuduğum bu kitabı. Ten ve Ateş serisinin 2.kitabı Aevdeki Işık, aksiyon, sırlar ve aşk doluyudu. 700 sayfalık kitabı bir solukta okudum. Sera'nın gerçek amacını öğrenen Nyktos ondan uzak durmaya çalışsa da bu çok zordur. Sera doğduğundan beri ona anlatılanların yanlış olduğunu Nyktos'u tanıdıkça anlar. Bir görevi vardır ve ne olursa olsun halkı için bunu yapmak ister. Nyktos ve adamlarının ona karşı güvenlerinin azalmasında haklı bulur. Yeni bir plan yapar ve Nyktos'la hareket etmesi gerektiğini bilir. Sera içindeki gücün yavaş yavaş farkına varmaya başlar ve bunu nasıl kullanacağını öğrenmeye çalışır. Ector, Belle, Aios ve Nektas, Sera'nın yanında olan kişilerdi. Ayrıca bu karakterleri çok seviyorum. Hele küçük drakenler onların olduğu sahneleri çok sevdim. Jennifer son sahnelerde yine bize ters köşe yaptı. Savaş sahnelerine bayıldım ve yaşanan bir olay beni çok üzdü Öyle bir son okuduk ki sadece Sera değil ben de şok oldum. Sahte Hayat İlkeli Kolis yine yaptı yapacağını Yıllardır bütün kitaplarını çok severek okuyorum ama bu seri başka güzel. Fantastik sevenler için gözün kapalı öneriyorum.
Alevdeki IşıkJennifer L. Armentrout · Dex Kitap · 2024122 okunma