Yorumla ve bir ayet/hadis/güzel söz kazan
Selamlar sevgili takipçilerim ve sayfamı ziyaret eden güzel insanlar! 👋🏼 Bugün güzel bir etkinlik yapalım dedim. Bu paylaşımın altına yorum bırakan herkesin yorumuna, gönlüne dokunacak bir ayet, hadis veya anlamlı bir sözle cevap vereceğim. Haydi, siz de yorumlarınızı bırakın ve nasibinize ne düşeceğini görün! 📝✨ Sevgi ve muhabbetle.
1 +1'leme
3.826 Gösterim
Bir adam Dîneverî’ye: “- Ben ne yapayım? Ne zaman tevbe edip Mevlânın kapısına dursam bir musîbet beni O’ndan uzaklaştırıyor” der. Dîneverî ona şöyle cevap verir: “- Annesinin dövdüğü çocuk gibi ol. Onu her dövdüğünde kendisini annesinin kucağına atar. Annesi onu bağrına basıncaya kadar böyle yapmaya devam eder.”
Ayşenur
“Allah sizin tevbelerinizi kabul etmek istiyor.” | Nisa, 27 🫶🏼✨ Kıssanız için teşekkür ederim! 😊🤍
Heycanlandım. Nasibime ne çıkar acaba bekliyorum🌸😊
Aleyküm selam 🌹Hayırlı cumalar 🤲 Nasibim nedir acep? 🥰
@EBruhaLa 🌸✨
_*BİLİNÇALTINI KUVVETLENDİR.*_ 📌 1. *Olumlu Düşünce ve Tevekkül* _*“Allah’a tevekkül et. Tevekkül eden kimse, Allah ona yeter” (Talak, 3).* Bilinçaltını olumlu düşüncelerle beslemek, tevekkül ile mümkündür. Her şeyin Allah’ın kontrolünde olduğunu bilmek, zihnimizi rahatlatır ve olumsuz düşüncelerden arındırır._ 📌2. *Zikir ve İçsel Huzur* _*“Kalpler ancak Allah’ı zikretmekle huzur bulur” (Ra’d, 28).* Bilinçaltımızı olumlu düşüncelerle doldurmanın en güzel yolu, Allah’ı sürekli zikretmektir. Zikir, hem ruhumuzu hem de zihnimizi arındırır ve huzura kavuşmamıza yardımcı olur._ 🕊️🕊️
Ayşenur
“De ki: Allah'ın bizim için yazdığından başkası bize asla erişmez. O bizim mevlâmızdır. Onun için müminler yalnız Allah'a dayanıp güvensinler." | Tevbe, 51 🤍✨ Ayetleriniz için çok çok teşekkür ederim, çok incesiniz! 🫶🏼🌸
Ve aleyküm selam... Zaten kendisi mübarek ve günlerin en hayırlısı olan Cumamızın hayırlara ve kurtuluşumuza vesile olmasını dilerim... Amin amin amin Yâ Mûin...
Ayşenur
“Resulûllah (s.a.v.) buyurdular: Pişmanlık tevbedir.” | Ahmed İbn. Hanbel ✨ Amin ecmain 😊