2024 34. kitabı
Okunma: 21 Temmuz 2024 00:00
Mafya trope'u bu kitapta daha güzel işlenmiş. Tam olarak işlenmiş. Karakterler ve davranışları çok gerçekçiydi bana göre üst düzey absürt bi olay yoktu. Okurken inanılmaz keyif aldım. Dante 10/10 bi koca değildi ama Luca gibi aptallık yapıp karısını aldatmadığı için bana göre şu an serideki en iyi erkek karakter o ama Matteo'yu okuduğum zaman ve seri bittiğinde en çok Matteo'yu sevecekmisim gibi hissediyorum neyse. Dante'nin karakter gelişimini ve karısına değişen tavrını sevdim. İlk başlarda beni çok sinirlendirse de sona doğru toparladı. Valentina'yı koruması ve yapmadığını düşünse de ona güvenmesi çok güzeldi. Cora'nın baş kadın karakterlerini seviyorum ya da sevmeye yeni başladım(?) bence onları gerçekten güçlü yazıyor. Valentina ne istediğini bilen ve onun için savaşan biri ve ne yaparsa yapsın Dante'yı satmaması onu korumasını okurken çok keyif aldım. Bazı bölümleri Dante'nin ağzından okumayı çok isterdim gerçekten ne düşüyor aşırı merak ediyorum. Keşke en azından bir bölümde olsa okusaydık. Bu kitap gerçekten diğerine göre daha iyiydi ilişkileri daha sağlıklıydı. Ne kadar Dante Carla'yı kitabın sonuna doğru yeni yeni atlatsa da sonunda doğru olanı anladı ve karısına hak ettiği gibi davrandı. Bibi'nin de kitabı olda keşke onu ve yaşayacaklarını çok merak ediyorum umarım gelecek kitaplarda onu mutlu okuruz.
2024 Okuma Raporları
GörevCora Reilly · Nemesis Kitap · 2024389 okunma
Dantenin ağzından kitap yazmış 😂
irew
GuGi Matteo benimde daha okumadan favorim oldu PAPDKEPDLEPD onun kitabına da yakın zamanda başlamak istiyorum gianna ve o müthiş bi ikili olacak kesin