Aşka Hasret | Kitap Yorumu
Hepinizi merhaba.Birkaç gündür paylaşım yapamıyordum memlekete gidiyor oluşumdan kaynaklı.Yoldayken size kitap yorumunu hazırladım ve paylaşmak istedim.Çok aktif olamazsam kızmayın bana.
Kitabımız polisiye ve öykü tadında herkesin okuyup da seveceği türden bir kitap.Heyecanlandığımız birçok yer olacak bunun yanı sıra çokça da üzüleceğiz baştan söyleyeyim.Akıcı ve sade dili ile sizi kendisine bağlayacak bir kitap.
Söylemeden geçemeyeceğim bir konu var ki eminim hepimizin kanayan yarası.Türklerden fazla mülteci olması.O kadar çoklar ki artık bizim mülteci gibi yaşadığımızı düşünüyorum.Kitapta da birçok satırda bundan bahsedilmiş.Şiddet ve ayrımcılık ile Türklere (halka) eziyet ediyorlar.
Bunların yanı sıra gerçek sevgiyi de göreceksiniz.
Babası öldürülen Ahmet babasının intikamını almak için onu kimin öldürdüğünü bulmaya çalışır.Tabi okuduğu için okulu bırakmak zorunda kalır ve açıktan okumaya devam eder.Eğitim hayatını bir nevi askıya alır.Bu sürede amcası ile beraber babasının katilini aramaya devam ederler.Ahmet okulu bırakıp polis olmayı bile düşünür.Çünkü polislere bile güvenmiyor onların da ona oyun oynayacağına inanıyor kitapta.Sizce Ahmet tüm bunlara rağmen intikamını alabilecek mi?
Bir yanda onu aldatan eski sevgilisi Merve diğer yanda çocukluk arkadaşı İrem.Gerçek aşkı hangisinde bulacak?Hayatına kiminle devam edecek? Tüm bunların cevabını kitapta buluyoruz.
#alıntı
"Ahmet aradığı gerçek aşkı bulmuştu . Tek gerçek aşk Allah ve vatan aşkıydı ve kendini vatan için feda etmişti."
Genel olarak kitabı çok beğendim kısa öykü tadında bir kitap.Bir günde okuyabilirsiniz.Sadece tek bir şey var kitabın sonunda gözleriniz dolabilir.Ben böyle bir son beklemiyordum mutlu sonlara alıştığım için bu kitabın sonuda öyle olur diye umut etmiştim.Size bunu söylememişim gibi okuyun bu güzel kitabı.Kitaplığınızda güzel bir aşk, intikam kitabına yer verin.