2024 149. kitabı
Okunma: 21 Temmuz 2024 15:02
Yazar Perfectly Imperfect serisini bitirince yine aynı tarz devam etmiş hatta Perfectly Imperfect: Mafia Legacy Series adlı yeni seri ilk serinin ikinci nesli olarak devam ediyor. İlk kitap Nina ve Roman'ın kızını anlatıyor zaten .Kitap günümüzden 20 sene öncesinden başlıyor Rafael De Santi 19 yaşında kardeşi ile İtalya'dan bazı mafya olayları yüzünden ayrılmış . Ve Amerika 'ya gelmiş kardeşine bakıp geçinebilmek için Arnavut mafyası ile beş senelik anlaşmış. Bir bombalama sırasında aksilikler yaşanıyor ve küçük bir kızı ölümden kurtarıyor . Fakat bu sırada kendisi inanılmaz yaralar alıyor . Günümüzde aradan 20 sene geçmiş artık Rafael İtalya 'da yaşayan Sicilya'nın bir kısmını kontrol eden çok güçlü bir adam . Dünyanın her yerinde mafyanın suikast işlerini yapan dehşet timlere sahip . Bunun sistemi devamlı hacklenince adam cinnet oluyor . Sonunda kimin yaptığını bulunca yapanı kaçırtıp Sicilya'ya getirtiyor . Vasilisa Pakhan babasının değerlisi ve acayip güzel bunu defalarca kafamıza kaktı yazar evet anladık dedim artık tamam yeter . Bu kız bu hack işlerini sırf eğlence olsun diye yapıyor . Sonunda kaçırılıyor işte ve Rafael kızın kimin nesi kimin kızı olduğunu bilmiyor . Bu bence saçmaydı zira kız Pakhan'ın kızı alt kademe birinin olur anlarım bin koruma falan olur yani böyle bir kızın etrafında . Sonrasında bir müddet adam kıza yüzünü göstermiyor Güzel Çirkin kinayesi var bir miktar . Sonra kendi işlerini yaptırıyor kızı salmıyor kıza çarpılıyor olaylar olaylar işte :) Daha ayrıntı ve uzun yazmanın anlamı yok çoğu insan okur kitabı diye düşünüyorum :)
Beautiful BeastNeva Altaj · Neva Altaj · 202489 okunma
1.185 Gösterim
merak edıyorum bunu serraa :) cıksada okusam hahaha