Nobody touches what's mine without fatal consequences,
But when the most beautiful woman is brought to face my fury,
My dead heart suddenly begins to beat again.
There are no fairy tales in this life.
Beauty will never fall for the beast.
But this monster doesn't intend to let her go.
Everybody has a price.
It's just a question of currency.
My sweet little hacker can't be swayed by money,
But she will do whatever it takes to save her family.
Yazar Perfectly Imperfect serisini bitirince yine aynı tarz devam etmiş hatta Perfectly Imperfect: Mafia Legacy Series adlı yeni seri ilk serinin ikinci nesli olarak devam ediyor.
İlk kitap Nina ve Roman'ın kızını anlatıyor zaten .Kitap günümüzden 20 sene öncesinden başlıyor Rafael De Santi 19 yaşında kardeşi ile İtalya'dan bazı mafya olayları yüzünden ayrılmış . Ve Amerika 'ya gelmiş kardeşine bakıp geçinebilmek için Arnavut mafyası ile beş senelik anlaşmış. Bir bombalama sırasında aksilikler yaşanıyor ve küçük bir kızı ölümden kurtarıyor . Fakat bu sırada kendisi inanılmaz yaralar alıyor .
Günümüzde aradan 20 sene geçmiş artık Rafael İtalya 'da yaşayan Sicilya'nın bir kısmını kontrol eden çok güçlü bir adam . Dünyanın her yerinde mafyanın suikast işlerini yapan dehşet timlere sahip . Bunun sistemi devamlı hacklenince adam cinnet oluyor . Sonunda kimin yaptığını bulunca yapanı kaçırtıp Sicilya'ya getirtiyor .
Vasilisa Pakhan babasının değerlisi ve acayip güzel bunu defalarca kafamıza kaktı yazar evet anladık dedim artık tamam yeter . Bu kız bu hack işlerini sırf eğlence olsun diye yapıyor . Sonunda kaçırılıyor işte ve Rafael kızın kimin nesi kimin kızı olduğunu bilmiyor . Bu bence saçmaydı zira kız Pakhan'ın kızı alt kademe birinin olur anlarım bin koruma falan olur yani böyle bir kızın etrafında .
Sonrasında bir müddet adam kıza yüzünü göstermiyor Güzel Çirkin kinayesi var bir miktar . Sonra kendi işlerini yaptırıyor kızı salmıyor kıza çarpılıyor olaylar olaylar işte :)
Daha ayrıntı ve uzun yazmanın anlamı yok çoğu insan okur kitabı diye düşünüyorum :)
Vasilisa, güvenlik şirketlerini ve ara sıra da hükümet kurumlarını hackleme eğilimi olan teknoloji dehasıdır. Bir pakhan'ın kızı olarak cezasızlığa tanık olmaya alışmıştır, ancak son haclemesi, Sicilya yeraltı dünyasının acımasız lideri Rafael Di Santi'den sistemine girdiğinde her şey ters gider ve kendini Rafael'in ekibinin arasında sıkışmış halde bulur. Kendi hırsının sonuçlarıyla ve Rafael'in gizemli kişiliğinin yüzeyinin altında gizlenen tehlikeyle yüzleşmek zorundadır. Kendini bu tehlikeli durumdan kurtarmanın bir yolunu bulacak mı yoksa bulamayacak mı bakalım neler olacak.
Mafia Legacy serisinin ilk kitabı ve perfectly Imperfect serisinin de yan serisi...
Vasilisa , Roman ve Nina'nın kızı, serimizin ana karakteri. Evet yaklaşık 23 yıl sonrasını ele alıyor. Roman Petrov'u ya da Sergei'i 55'lerinde hiç hayal etmemiştim. Benim için şok oldu biraz ama hoşuma gitmedi değil hiç değişmemişler.
Gel gelelim kitabımıza.. Vasilisa'ya bayıldım. Tamam deyip her şeyi kabul etmemesi bana tam manasıyla annesini hatırlattı. Ama kitap beni biraz hayal kırıklığına uğrattı çünkü Perfectly İmperfect serisinin 8 ve 9.kitaplarını bundan önce okumuştum. Yazarın kalemindeki ilerlemeye şahit olmuşken birden gerilemiş gibi geldi. Yazmış olmak için yazmış gibiydi bu kitabı. Kurgulamasında bir düşüş olduğunu görmek beni üzdü. Yine de yazacaım diye söz verdiği bir seri için beklentiyi çokta yüksek tutmamak gerektiğini düşünüyorum. Diğer kitaplar nasıl olur bilmesem de normal bir seri başlangıcı olduğunu kabul edelim. Perfectly Imperfect'e en baştan bu sefer çocuklarla başlamış gibiyiz. İlerleyen kitaplar da gelişme göreceğiz diye düşünüyorum.
Ne yazdığımı bende anlamadım ama okumak istiyorsanız çok beklentiye girmeyin diyebilrim sadece
İkinci nesile geçtik resmen yaşlandık be! Nina ve Roman'ın kızı Vasilisa'nın hikayesiyle yeni seri başlıyor...
Kitabın temasını duyar duymaz heyecanlanmıştım çünkü ben yaralı karakterlere hastalık derecesinde aşığım. Yaralı karakterlerin sevilmeme korkusu çok yaralayıcı bunu okuyup kahrolmayı sonra da sevgiyi tadarak yavaş yavaş iyileşmelerini okumayı çok seviyorum.
Rafael de öyle bir karakterdi sevdiği kadın yüzünü görüp korkacak ya da midesi bulanacak diye bir süre yüzünü bile göstermiyor imdat bayılacağım şimdi. Vasilisa ile aralarındaki ilişki çok güzeldi yani bu adam daha ne yapsın çılgın ailesine ve yaptıklarına rağmen hala daha yanında kaldı aşk adam . Neva ablam çok acil serinin devam kitaplarını peş peşe yollaman lazım bak acil diyorum!
Daha tam olarak asıl seriyi bitirmedik ama bence çocukların hikayesini okumakta tatlıydı. Roman ve Sergie’nin yaşlı halleri bile aynı manyaklıkta.
Güzel ve Çirkin uyarlaması gibi düşünebilirsiniz. Kaçırılma, yaş farkı ve mafya romantizmi. Klasik Neva Altaj kitaplarından ve ben bunu da çok sevdim. Özellikle Roman ve Rafael’in atışmalarını okumak çok güzeldi. İkiside birbirinden ruh hastası shshag
en. I love reading the second generation books of my favourite series. In this book of Neva's Perfectly Imperfect series, I found that pleasant aura I was looking for. I admire Neva's creation of women who are fragile yet brave and strong at the same time. She did not surprise me in this book either.
I guessed how protective a man like Roman would be about his daughter, but she must have got her sharp mind from her mother.
If you have read the other books in the series, it may enlighten you more, but you don't have to. Just a reminder.
What awaits you in this book?
- An intelligent female character
-A frightening male character
- Slow burn romance
- Nice Sicilian breeze.
Enjoyable Reading.
Note: I look forward to translating it into Turkish and reading it in my native language.
Tr.TR. Sevdiğim serilerin ikinci nesil kitaplarını okumaya bayılıyorum. Neva'nın Kusursuzca Kusurlu serisinin bu kitabında da aradığım o keyifli aurayı buldum. Neva'nın bir yanıyla kırılgan ama bir yanıyla da cesur ve güçlü kadınlar yaratmasına hayranım. Bu kitapta da beni şaşırtmadı.
Roman gibi bir adamın kızı konusunda ne denli korumacı olacağını tahmin ediyordum. Ama kızımız o keskin zekasını annesinden almış olmalı.
Serinin diğer kitaplarını okumuş olmanız sizi daha çok aydınlatabilir ama mecbur değilsiniz. Hatırlatmış olayım.
Bu kitapta sizi neler bekliyor?
- Zeki bir kadın karakter
-Korkutucu bir erkek karakter
- Slow burn romance
- Hoş Sicilya esintisi.
Keyifli Okumalar.
Not: Türkçe'ye çevrilmesini ve bir kez de anadilimden okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.
Neva hanimin kalemi ,hikayelerinin akiciligi,karakterleri sanki yasamişcasina yansitmasi beni ona ceken artik ,her neyse kapildik kopamiyoruz,:)
Bu hikaye Roman petrovanin kizi Vasilisa Petrova ve Sicilyali bir tetikçi ve ust duzey adamlarin isteklerini yerine getiren infazcı kadrosuna sahip olan Rafael'in hikayesi paravan bir yazilim sirketi olan aslinda asil isi bu olmayan bir adamin sitesini cikmaza sokup paralarini bagiş yapacak kadar yazilim kurdu olan Vasilisa basina nasil bir dert aldigini bilmeden bir ise kalkisir ve bu sefer sert bir kayaya carpar. Rafael isini sarpa sardiran ve parasini bir vakifa bagislayan bu yazilimciyı cezalandirma ve infaz etme emriyle kacirtir .
Sonrasi tam bir stocholm sendromu derken asla öyle olamadigini eski defterler acilinca anlayacaklar.Kader ağ degil ilmek ilmek AŞK ördü bu hikayede....Ben cok sevdim bu kitabi sirada zahara ve massimo 'nun hikayesi var