Sena

@snakkh
2024 102. kitabı
Okunma: 22 Temmuz 2024 21:11
Onunla aramızda resmen duygusal bir bağ oluştu Görmeden sevdim diyebilirim. Hatta yokken. Güzel ve akıllı Beyaz Diş’imiz kurt ve köpek kanı taşıyan bir kurt kırması. Kitapta acımasız dünyaya, vahşi doğanın kanunlarına ve değişen koşullara bir kurdun gözünden bakıyoruz ama gerçekten bir kurtmuşçasına iyi ifade etmiş yazar Olayları ve mekânları bir ressam gerçekliği ile resmetmiş ayrıca ruhsal analizleri, itaat ve özgürlük kuramlarını da çok iyi işlemiş Ayrıca insanın sevgisizliğini, nesnelliğini, para için neler yapabileceğini ve hayvan bile olsa sevgi/sevgisizliğin canlılar üzerinde nasıl bir değişim yarattığını gözler önüne sermiş. Beyaz Diş kötüye evrilirken insan ırkından nefret etmemek imkânsızlaşıyor Ayrıca kurtların saldırı sahneleri ve insanlara saldırdığı ksımlarda nefesimi tuttum diyebilirim Seni unutmaya ömür yeter mi Beyaz Diş • “İnsan yenildiğini düşünürse, yarı yarıya öyle sayılır.” • “İnsanlar güçsüzlüğünü, kendinden daha zayıf yaratıklardan çıkarmaya çalışıyor, böylece kendi varlığını kanıtladığını sanıyordu.
Beyaz DişJack London · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202095,8bin okunma