·240 syf.····Okunma: 23 Temmuz 2024 16:06 Yazarın daha önce Su Adamı kitabını okuma şansım olmuştu. İki kitabı kıyaslarsam bu kitaptaki kurgunun daha az olduğunu söyleyebilirim. Bu etmen beni kitaptan soğutmadı. Yazarın Hindistan'daki yaşam koşullarını, insanların mücadelesi, kast sistemi gibi konuları çok güzel anlatmış. Hindistan'dan Amerika'a uzanan güzel bir yolculuk yapıyorsunuz.
Küçük yaşta ailesini kaybeden Ariel, vasileri olarak atanan avukatlık firması tarafından Hindistan'da okültist bir okula gönderilir. Burada hiçbir şeyden korkmamayı ve itaat etmek üzerine eğitilir. Bu eğitimlerin amacı onların üzerinde yapılan deneyler sonucunda okuldan kaçmamaları içindi. Dr Hyde ( :) ) çılgın deneylerinden birini Ariel üzerinde dener ve başarılı olur. Ariel artık uçabilmektedir. Ama yetkililerin bilmediği, Ariel uzun zamandır aldığı eğitimi fark etmiş ve öğretmenlerine numara yapmaktaydı. Bir an önce bu okuldan kaçmak istiyordu. Deneyin başarılı olmasından sonra artık onun için bir fırsat doğmuştu.