keske gercekten bu masal hic bitmeseydi
2024 66. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2024 02:22
Bitmesin diye yavas yavas okudum ama bitti. Yani sadece bu kitap icin bile seri alinir. O kadarr muhtesem ki anlatamam keske gercek olsa, kitabin dili, uslubu, cevirisi falan cok guzeldi. Karakterlerin her duygusunu hissedebiliyorsunuz ve her kitap sonrasi kalp kirikligi birakiyor COK GUZEL, özellikle fantastik, enemies to lovers, fairytale falan konulu seyleri sevenler bayılır Spoilerli kisma gececek olursam 3.KİTABİN SON KİTAP OLMASİ VE ORDA DA HEP APOLLONUN OLMASİ BENJ GERCEKTEN COK UZUYOR, JACKSİN COK OLMAMASİ İSE DELİ EDİYOR!!!!!!!!!! BU KİTAP, BU SERİ, JACKS VE EVA DAHA FAZLASİNİ HAK EDİYOR. NE DEMEK HEMEN BİTİYOR YA? Zaten onceden baya spoiler yedigim icin apollo'nun yedigi halti tahmin etmistim ama jacks 'in eva'yi kurtarmak icin odedigi bedel olacagi aklimin ucundan gecmezdi. Hâlâ sevmiyorum diyor bir de, ben bile kendimi sorguluyorum bazen ama sonra hemen eva'nin dibinde bitiyor (benim kendimi kandirma ve kendi uydurdugum seylere inanma seviyem) TEK UMİDİM SON KİTAP. KESKE APOLLONUN OLDUGU SAYFALARİ ATLASAM biri bana jacksin geldigi sayfalari soylesin onlari secerek okuyum lutttffeennnn muhtesem bir sonu olsun, mutlu bitsin ben etkisinden cikamiyorum sonra. Her telden spoiler yedim ama sonunu bilmiyorum. simdi bambaska ve dogru oldugunu dusundugum teorimi soyleyecek olursam, taylor: the archer, MA&THP, afterglow, my tears ricochet, haunted, i can do it with a broken heart, champagne problems, dancing with our hands tied, you're losing me, illicit affairs sarkilarini bu seriyi okuduktan sonra yazmis diyorum. OKUYUN OKUTTURUN Hiç Bitmeyen Masal Stephanie Garber
Hiç Bitmeyen MasalStephanie Garber · Dex · 2023922 okunma
Bu kitap>>>>> her şey
yagmur
İng versiyonunu da alacam ama cok pahali 😭 onlarin kapak falan tasarimlari daha hos, indirime girerse(supheli?) tabi