Sensiz Olmaz
2024 61. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2024 10:27
Herkese Merhaba, Yine sazan gibi atlayıp ve okuduktan sonra pişman olduğum bir kitap ile karşınızdayım. Beğenmedim, bomboş bir kitaptı. Konu yok zoraki miras olayı var, ikisine evin yarısı düşmüş filan... 300 sayfanın 200 sayfası sacma sapan muhabbetler dolu, yok odanın rengi yok yerin ahşabı fılan diye... Ne kadın karakter nede erkek karakter asla iyi değildi. Hatta adam resmen mal bir karakterdi. Adam 30 yaşında galiba onuda belirtmemiş... görüş olarak muhteşem ama karakter olarak yerlerdiydi. Herşeyden kokuyor, bu yaşına göre kımse ile sevişmemiş, bakir bir adama denk geldim bide :/ ne olduysa ne yaşanıyorsa kadın karakter sayesinde oluyor ve bittiyor. Hele son sahneler bir sahne var... o kadar saçma ve sinir oldum. Adam ile seyahat çıkacaklar, uçağa biniyorlar fılan, sonra adamda panik başlıyor. Kızı bırakıyor ucakta kaçıyor. Adam megerse Klostrofobisi varmış. Yaa kızı bırakıp gitmek neee acabaa... şok oldum telefonlarıda acmıyor bide adam kaçmış resmen... ama tabiki kız hemen seni anlıyorum diyip hiç bir şey demedi. Hastalığını anlıyorum ama bir haber verir insan gerizekalı şey.... Neyse yaa zamanıma ve parama aşırı yazık olduğu bir kitap daha okudum. Asla tavsiye değil. Yazarı bir daha okumam.
1000k
Sensiz OlmazSarah Hogle · Nemesis Kitap · 2023178 okunma
1.262 Gösterim
ay aşırı üzüldüm şuan yorumuna, bu kadar sevmemene ya.. bayılmışım ben..😭
😕🙁 hadi ya😟
Kitabı ilk defa gördüm bu yorumdan sonra da son görüşüm olur sanırım geçmiş olsun aşkım<3
Tugce D.
Saoll bebeğimm🩷 seni allah kurtarmış görmediysen😂
Yazarın Bir Elmanın İki Yarısı kitabını okumuş muydun? İndirimde diye yeni aldım. Öyle beklentim pek yoktu. Bu yorumu da görünce.. 😪😪
Nur D. hadı bakalım haha :D
Ahhaahhaha kanka dur biraz 😂
Leylagibi 😂😂😂 öptüm seni😘
Ay bu nee 😤 geçmiş olsun kuzucum
Saol gözdem😘 kurtuldum