2024 197. kitabı
Okunma: 24 Temmuz 2024 12:10
Merhabalar "Bu hapisten çıkmak zorundaydım. Yeniden yaratılmalıydım. Aradığım şeyi biliyordum, Yaratan'ın parçası olmayan hiçbir varlık evrene adım atamazdı. Bu yüzden içimde uyanan sevgiyi kabul etmeli ve onu paylaşmalıydım. Ondan çekinmek onu reddetmek onu görmezden gelmek için çok nedenim vardı. Yaşadığım onca tecrübeden sonra sevgiye kalbimi kapatacağıma inanmıştım ama öyle olmadı. Çünkü bu kadın bir şey arıyor hayatın anlamını arıyor hakikati tüm çıplaklığı ile görmek ve ona ait olmak istiyor. Çünkü sevgi şu hayattaki en şifalı sanat eseri." Satır aralarında Maria ile kendimizi bulmaya çalışıyoruz, onun günlüklerinde yaşadığı hayatta çıktığı aşka susamış içsel yolculuğunda nedenler, nasıllara cevaplar sunuluyor sade ve anlaşılır bir dille. "Tanımadığın biri ol. Kendin ol çünkü sende gerçek tanesinin bir parçası var. İnsan, özünün kaynağı olan ruh için yalnızca bir kaptır. O'nu bul O'nu tanı. Bu en önemlisidir. Gerçeğin tek tanesini bilerek kendini tanırsın." O'nu tanıma yolunda deneyimlerini okumak keyifliydi. Kitapla kalın dostlarım ~ "Sevgi insanın sonsuz kaynaktan gelip DNA'sına yerleştirilen tek ve saf bir duyguydu." ~ "Artık karanlıktan korkmuyordum, çünkü aşk benim için bir ışık gibiydi. Onun yanında olmak her şeyi aydınlığa kavuşturuyordu. Aşkın geri dönmediğini aslında hiç gitmediğini anladım. Aşk içimde her zaman var olan bir mucizeydi ve bu mucize her zaman yanımdaydı." ~ #aşık @gonuladanagi @destekyayinlari Ezgi ÖzcanEzgi Özcan #kitapcumhuriyetimileokuyoruz
ÂşıkGönül Ada Nagi · Destek Yayınları · 202417 okunma