·%56 (248/440 syf.)·
Goblin Yazarın kitaplarını sevmeme rağmen hâlâ almaya devam ediyor olmam beni bile şaşırtıyor. Hâlâ doğru kitabı bulacağımı falan düşünüyorum galiba çünkü daha önce yazardan farklı kitaplar okudum ve memnun kalmadım. Reklamlar, indirimler yada ilgi çekici kapaklar beni bir şekilde etkiliyor. Büyük ihtimalle bu sefer son olacak, belki Kafes kitabına şans verebilirim çünkü en iyisinin o kitabı olduğunu duymuştum. Kitap roman şeklinde değilde bir öykü derlemesi olarak karşımıza çıkıyor. Goblin kasabasında geçen ilginç, korkutucu, gerilimi yüksek, mide bulandırıcı öykülere yer verilmiş. Öykülerin ortak noktaları Goblin kasabasında geçiyor olması ve yakından uzaktan minik bağlantılarının olması. Ben kitabı okurken aşırı sıkıldım, hiç sevmedim hatta yarım bıraktım. Korkutucu öyküler zaten yoktu, huzursuz edici olaylarda huzursuzluktan çok bana can sıkıntısı verdi. Benim tavsiye edebileceğim bir kitap kesinlikle değil. Başka güzel kitaplar okuyabiliriz bence biz daha güzel kitapları hak ediyoruz. İyi şanslar. #nuriyeokuyor #goblin #joshmalerman #aslidagli #ithakiyayınları #ithaki #kafes #gölündibindekiev #kırmızıpiyano #teftis #carolgomulmeden #malorie #shopier #kitapalisverisi #amazon #hepsiburada #gotik #korkutucu #clivebarker #jonathanmaberry
2024 Okumalarım
GoblinJosh Malerman · İthaki Yayınları · 202294 okunma