2024 191. kitabı
BENİMLE KAL Herkese Merhabalar... Sizlere bir oturuşta okunacak bu sıcak yaz günlerinde iyi gelecek bir kitap ile geldim. Gerek kurgusu ve gerek akış olarak da sizi yormadan ve konuya hakim olarak sona getiriyor. Yer yer hüzunlenip yer yer de evleneceğiniz hadi aşk kazansın artık diyeceğiniz bu kitap okuyan herkesin de kalbini çalacak benden söylemesi... Serap ve Dağhan... Serap geçmişinden kaçan kendi ayakları üzerinde duran görenin dönüp bir daha bakacağı genç ve güzel bir kadındır. Kaçtığı geçmişi ise onun her gece kabusu olur. Arkadaşının bulduğu iş ile Bozca Ada'da bir barda muhasebe işlerini yürütür. Burada da onun otoriter tavrı konuşur. Erkeklere ise zerre kadar güveni ve hele ki yakışıklı olanlara asla tahammülü yoktur. Dağhan geçmişinden ayrı yeni bir hayat kuran tuttuğunu koparan ve Bozca Ada'nın en çapkını bilinen bir adam. Siz bir de onu aşıkken görün derim. Dağhan zorunlu olarak özel bir birimden emekli olunca ki tamamen olamasa da bir eli hala oradadır. Bozca Ada da bir bar işletir. Ailesi ise onun artık evlenmesini ve torun sahibi olmayı ister ehhh bunun için de hareket lazım... Serap ve Dağhan aşkı nasıl başlıyor derseniz? Bir gece bir maskeli baloda Serap bütün cesaretini toplayıp aslında kim olduğunu anlayamayacağını sandığı inancından Dağhan'a ateşli bir öpücük verir. Ve o günü rafa kaldırır. Ama Dağhan bu zamanını sabırla bekler ve günü gelince de önüne serer. Ama Serap da olan bir şeylerin de farkındadır. Bunun için ise her şeyini ortaya koymaya ve o kadını mutlu etmeye hazırdır tabi önce Serap'ın da istemesi ve ona güvenmesi gerekmektedir. Her karakter ayrı güzeldi keşke hepsini yazabilsem ama ben en çok Derya ve Duman ikilisini merak ettim demeden de geçemem.
Benimle KalÖzlem Çorapçı · Parola Yayınları · 202339 okunma