···Okunma: 30 Temmuz 2024 15:10 Kitap aşırı guzeldi. distopik bir kitap okumayalı uzun zaman olmuştu. Hemen başlıyorum. June zengin ve cumhuriyetin en genç ajani iken day ise fakir ve ülkenin en ünlü suçlusudur. Kitapta en sevdiğim özellik june da time new roman fontu kullanilirken dayde ozel bir font kullanilmiyordu. Ve bu bile nekadar ayri dünyalarının insani oldugunu gösteriyordu. Sevdigim bir diger şeyde june ilk basta sevmediğim bir karakterken ilerleyen zamanlarda karakter değişimi yasiyor ve bu ona ısınmamı sağlıyor. Bu iki karakterin çekimini de asiri sevdim. Spoiler!!!!!
Karsilastirmak istemezdim ama day bu hikayede en cok aci ceken kisi oldu. Annesi gizlerinin önünde öldürüldü ve abisi onu kurtarmak icin idam olmaya gitti onun yerine. Katilin kim oldugunun anlama fazla surmedi ilk adam olduruldugunu duyugumda thomas dedim. Cunku dusmanin daima saba en yakin olandır. Evet bukadardi incelemem. Bence gayet guzel herkesede tavsiye ederim. Marie lu yine bizi sasirtmadi. Yine harika bir kitap serisi.