2024 38. kitabı
Okunma: 30 Temmuz 2024 18:41
Okurken çok keyif aldığım bi kitap oldu. Daha önceden Vi'nin Davetiye kitabını okuduğum için zaten kalemine aşinaydım hatta bu kitaptaki karakterlerin de düğünde tanıştığını öğrenince acaba iki kitapta birbirinin aynı mı diye sorguladım ama kitap beklediğim gibi çıkmadı, alakaları yokmuş. Natalia'ya okurken çok üzüldüm. Önce eski kocasından sonra da onun yakın arkadaşı tarafından suistimal ediliyor. Her şeye rağmen çok güçlü ve hayat dolu bi kadın karakter. İstemem yan cebime koy şeklinde takılsa da Hunter'a yavaş yavaş aşık oluşunu okurken çok keyif aldım. Hunter karakteri tam da benim sevdiğim tarzda bi karakter. Ne istediğini bilen, ona göre hareket eden, küstah ve sempatik. Flörtöz hallerini okurken inanılmaz keyif aldım. Isabella'yı başlarda sevmiyordum ama daha sonra Nat ike birbirlerine açıldıkça aralarındaki ilişkisi okumak çok güzeldi. Hunter Nat ve Isabella'nın daha çok sahnesi olmalıydı. Birde keşke daha çok Hunter'ın ağzından okusaydık, geçmişini okumayı sevdim ama günümüzden de daha çok sahne olsa daha güzel olurdu bence. Kısaca yazarın kalemi gerçekten çok akıcı 2 oturuşta bütün kitabı bitirdim ve sona geldiğimi sonsöz kısmını okurken anladım. Fresh bi havası olan tam bir çıtır çerez yaz kitabı.
2024 Okuma Raporları
Yanlış NumaraVi Keeland · Pukka Yayınları · 2024825 okunma