2024 65. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2024 23:21
Merhaba, bugün sizlere Asansör kitabının yorumu ile geldim Distopik- Bilim Kurgu türünde okumayı sever misiniz O zaman bu esere bir şans verin derim Patusan, Brierly Takımadası'nın uç kısmında yer alan hac şeklinde küçük bir ada ülkesiydi. Bitki çeşitliliği bakımından yoğun tropikal orman ve çok güzel kelebekleri varmış Ama burayı ele geçiren bir şirket vardı LK HOLDİNG.. LK HOLDİNG, Patusan'a bir uzay asansörü kurmak istemiş ama insanların düşüncesi, böyle gereksiz bir şeyi ne yapacaksınız olmuştu. LK ise çoktan gökkancalar ile uzaya araç göndermeye başlamıştı. İnsanlar ise o zaman inanmıştı. Uzay Çağı gelmişti Patusan artık Dünya'nın kapısı olmuş, kozmopolit bir şehir kurulmuştu. Mac, LK HOLDİNG'in dış ilişkiler biriminin başındadır. Bir de işe yeni başlayan eleman vardır. Çoy Gangvu.. Çoy Gangvu, saf gibi görünse de aslında Mac ve eski patronunun bildiği şeyler biliyordur. Ama nereden, nasıl öğrenmişti? LK HOLDİNG göründüğü kadar masum mudur dersiniz? İlk başlarda biraz karışık başlamış, olayları biraz çözmekte zorlandım. Okudukça kurgunun akışı sizi içine çekecek türden Uzaydaki sırları merak ediyorsanız, okuyun diyorum Kitapla ve sevgiyle kalın
AsansörDjuna · Dex Kitap · 202421 okunma