Asla bu kadar yuksek puan vermeyi tahmin etmiyordum. Puani verirken ben bile sasirdim ama hak ediyorr beni dovmeyin ama puan kirmaya icim el vermedi (umarim kimse iletilerimi gormez). Aslinda kitap COK FAZLA APOLLO icerdigi icin en az 1 puan (o sayfaları okumaya calisirken kafamdan 6 puan kirmistim) kirilmayi hak ediyordu. Ama Stephanie Garber oyle bir R yapti ki felegim sasti. BU SERİ COK GUZEL YA OKUYUN OKUTTURUN!!!!!!!!!
Spoiler (this love is alive back from the dead)
APOLLO OLSUN OLSUN FALAN DİYORDUM AMA GERCEKTEN OLMESİNİ BEKLEMİYORDUM. SOK OLDUM MUTLULUKTAN CİGLİK ATMAMAK İCİN ZOR DURUYORUM...... Aslinda oldu diyemeyiz ama olmekten beter oldu cok da iyi oldu sonundaa. Miyop olmama ragmen Jacks'in true love'inin Eva oldugunu daha ilk kitabin kapagini acmadan ben bile gordum (cok zor oldu valla (!)) bir Jacks goremedi (ha bir de apollo). Jacks gordu de o gorene, anlayana kadaaar. NEYSE MUHTESEM BİTTİ BENCE. Boyle beklemiyordum, mutlu son olacagina da inanmiyordum, o kadar spoiler yememe ragmen ben bile tahmin edemedim. Apollo disinda 10/11989283829 kitap. Ben bayildim sahsen veee bu kitabin paralel evrendeki sarkilari this love ve maroon net. Ozellikle apollo'nun yok olusu beni kitapta ennnnn keyiflendiren seydi assssiri zevk alarak okudum, artik rahatca uyuyabilecegimm sonunda ♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎