2017 31. kitabı
Kısa yazılar; genellikle kafa karıştırıcı, gülümsetici, bol argolu kısımlardan oluşuyor. Tasvip etmediğim bir yaşam tarzından bahsetse de yazar o kadar içten ve doğal anlatmış ki, hemen benimseyip görmezden geliyorsunuz sizi rahatsız eden kısımları. Ayrıca bu kısımlarda farkında olmadan türlü türlü bilgiler ediniyorsunuz. Yazarın çok yönlülüğü şaşırtıyor insanı. Anılar kısmı ise genellikle uzun ve insanın içine işleyen kısımlar. Hayatından kesitler sunduğu bölümlere binayen çok büyük bir merak duygusu oluştu içimde, keşke bir biyografi yazsa da yazarın hayatını daha yakından tanıyabilsem dedim. Anne yazıları o kadar etkileyici ki. Bazı bölümlerin direk başlığının altını çizmek zorunda kaldım, zira cümlelere kalem dayanmayacaktı. Beni en derinden etkileyen kısım ise yazarın Beşiktaşlı olma süreci. Sırf bu bölümler için bile okunabilecek bir kitap. Çok ikilemde kaldığım bir kitap oldu. Beğendim mi, beğenmedim mi? Havada kalan hislerle kapattım kitabın kapağını. Özümsenmesi üzerine bir çay içilmesi gereken bir kitap.
Tesirsiz ParçalarAli Lidar · Müptela Yayınevi · 20145,6bin okunma