Puan vermedi·232 syf.··Beğendi
· Selam Müptelalar merhaba
"Her felaket yanında yeni fırsatlar, yeni bir umut getirir. Boşluğu biz doldurmazsak başkaları doldurur."
“Hayat, silgi kullanmadan özgürce yazma sanatıdır!”
“Salgın hastalıkların, savaşların en önemli nedeni insan faktörü değil mi? Sözde iyilerle kötülerin savaşı.”
Kızıl Aura, sürükleyici kurgusu ve derin temalarıyla daha ilk sayfadan okuyucunun dikkatini çekiyor. Soner Gedik'in güçlü kalemi, okuyucuyu hikayenin içine çekerken, sayfaları su gibi akıp gidiyor. İnsanların aura renklerine göre sınıflandırıldığı bir dünya düşünün ve bu renklere göre kimin iyi kimin kötü bilseydiniz ne yapardınız? Osiris ve Lili'nin dünyadan almak istedikleri bir intikam var ve sadece iyilerin yöneteceği bir dünya ütopyası hayali distopyaya dönüştürüyorlar. Olayların gizem dolu ve gerilimli atmosferi, kitabı son sayfasına kadar merakla okumaya teşvik ediyor. Gedik, karakterlerin duygusal derinliklerini başarıyla işleyerek, okuyucunun kendini hikayeye yakın hissetmesini sağlıyor. İyilik, kötülük ve adalet kavramları üzerine derin düşündüren bu roman, unutulmaz bir okuma deneyimi sunuyor. Kitabın sonunda Osiris için çok üzüldüm. Beni düşündüren bir kurguydu ve öyle bir teknolojiye sahip olsaydınız, dünyayı kurtarmak için sevdiklerinizi kaybedeceğinizi bile bile bu teknolojiyi kullanır mıydınız? Sağlıkla ve kitapla kalın müptelalar...
#kızılaura #sonergedik #doğankitap #roman #distopya #ütopya #kitap_muptelasi_ #temmuzayındaokuduklarım Kitap Sayfa:231