2024 9. kitabı
Okunma: 02 Ağustos 2024 10:46
Zülfü Livaneli en sevdiğim Türk yazardır o yüzden hiç şüphe duymadan kitabı okumaya başladım ve yine dizi tadında bir kitaptı. Zülfü Livaneli'nin kalemine gerçekten hayranım uzun sayfalar boyunca tek bir olayı anlatmak yerine birkaç cümlede birçok şey anlatabiliyor. Bu özelliği de okuyucuyu sıkmayan aksine bir dizi izler gibi sürükleyen kitaplar yazmasını sağlıyor. Bu kitabına gelecek olursam, gerçekten okurken elimden bırakamadım ve tek seferde bitirdim. Karakterimiz Mustafa'nın çocuğa karşı hissettiklerini bizzat kendim hissettim. Eşinin bir annenin duygularını bu kadar iyi anlamasına ve kadınların birbirleri arasındaki konuşmadan bile kurabildikleri iletişime bir kez daha hayranlıkla baktım. Ege'de geçen ve tamamen içimizden olan bir kitaptı. Kendimi hiçbir şeye yabancı hissetmedim ben de Mustafa'nın bir komşusu ya da bir arkadaşı gibiydim kitap boyunca. Son zamanlarda yeterince kitap okuyamıyorken bu kitap bana ilaç gibi geldi. Teşekkürler Zülfü Livaneli Zülfü Livaneli Balıkçı ve Oğlu
Duygu ve Düşünce
Balıkçı ve OğluZülfü Livaneli · İnkılap Kitabevi · 202436,6bin okunma