Kırgın Fısıltılar
2024 20. kitabı
*Rus mafyası *Anlaşmalı evlilik *Bekar baba Kusursuzca Kusurlu serisinin ikinci kitabı Kırgın Fısıltılar'ı an itibariyle bitirmis bulunmaktayım. Önce konusundan başlayalım. Bianca İtalyan bir mafyanın kızı, İtalyanlar ve Ruslar arasında yapılacak ateşkes için Bratva'dan biriyle evlendirilir. Tabi kiminle evlendiğini düğünün gününe kadar bilmiyordur ve mihraba yürüdüğü anda gördüğü adam Bratva'nın meşhur kasabı Mikhail Orlov'dur. Göz bandı, yüzündeki sayısız yarayla güzel ve çirkinin modern uyarlaması gibiler artık. Mikhail'i çok sevdim, acımasız ve soğuk bir adam olmasına rağmen Bianca'ya olan tavırları beni eritti. Bianca'da yirmi bir yaşında olmasına rağmen o kadar olgun bir kadındı ki hayran kaldım. Kitap genel olarak güzeldi sıkmadı ama bir tık daha uzun olabilirdi, herşey aceleye gelmiş gibi hızlıca bitti. Neva Altaj'ın kalemi her ne kadar kendini okutsa da ben bu yarım sayfa da bir değişen karakter anlatımını hiç sevmiyorum. Bu bölüm bölüm olsaydı daha iyi olabilirdi ama Neva'nın çıkış kitabı olduğu için bir şey de diyemiyorum. Üçüncü kitap, bu kitapta da adı geçen Deli Sergei'in kitabı. Çok merak ediyorum bakalım o nasılmış. O zamana kadar kitapla kalın efenim Neva Altaj
Kırgın FısıltılarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20232,266 okunma