···Okunma: 28 Temmuz 2024 12:57 Başarılı ressam Alicia Berenson, kocası Gabriel onun için endişelenmesin, iyi olduğunu görsün diye bir günlük tutuyordu. Bu sevdiği adam, ondan sebep mutsuz olmalıydı.
Alicia Berenson, otuz üç yaşında, kocasının suratına beş kez ateş ederek öldürdü. Sonrasında tek bir kelime bile konuşmadı.
Adli psikoterapist Theo Faber, yıllardır kimsenin
başaramadığını başarıp Alicia'yı konuşturabileceğinden emin.
Ama olur da başarırsa, gerçeği duymak isteyecek mi?
Kitabın konusu tek kelime ile MÜKEMMEL yazardan olduğum ilk kitap oldu, ama kesinlikle son olmayacak. Kitabın sonunda olan plot twist hâlâ aşamadım. Kitap hakkında ne anlatsam spoiler olur bunun için sadece, arka kapak yazısından anlatmak istedim. Kitapta olan ters köşeyi yazar o kadar güzel yedirmiş ki kitaba sanki sonu en başından belliymiş gibi olmuş. kitabı okumadan öncede biliyordum Gabriel'i öldüren kişinin ters köşe şeklide olacağını ama asla o kişi beklemezdim... Okuyup ben tahmin etmiştim diyeni de görmedim.
Kitap hakknda tek kötü yorumum bu kadar kısa olmaması gerekiyordu böyle güzel bi kurgu daha detaylı bir şekilde yazılabilir diye düşünüyorum. Onun dışında 10/10 kusursuz bir kitap oldu benim gözümde. Uzun bir süre etkisinde kalacağım.