GERZEKLER PANDEMİSİ
2024 4. kitabı
#okudumbitti Merhaba kitapsever dostlarıma,sevgili moderatörümüz çiğdem Gür sayesinde kalemiyle tanıştığım @zafersahin.55 hocamın "Gerzekler Pandemisi" kitabı ile geldim bugün de karşınıza Bir kere şunu belirteyim yazar tam bir hiciv ustası,toplumda çoğumuzun takmadığı,farkında dahi olmadığımız pek çok konuda eleştiri üstüne eleştiri yapmış.Çoğu noktada katıldım yazara ama bir toplumda bu kadar çok gerzek olabilir mi diye de düşünmedim değil,yazarın anlatımıyla pandemi nasıl arttıysa günden güne, ülkede gerzek sayısı da aynı paralellik de artıyor.Mizahi olarak gülümsetse bile tıpkı Nasreddin Hoca gibi,bir anda kendinizi olayı düşünürken buluyorsunuz ,ya evet cidden böyle, diyorsunuz. Kitap bölümler halinde ve gündelik hayatta karşılaştığımız sıradan olaylara bile farklı bir bakış açısıyla bakmamızı sağlıyor, farkındalık yaratmaya çalışmış yazar eserinde,resmen toplumu silkelemeye çalışıyor uyanın diyeYazarın düğünle ilgili düşünceleri kesinlikle doğru,gereksiz yere onca şatafat,gösteriş,sırf birileri hoplayacak zıplayacak diye ne gerek var onca harcamaya ve evlilik programları ile başkalarının hayatını anlatan programlar,resmen gına geldi,TV seyretmiyorum ama sosyal medyada bir şekilde düşüyor işte karşımızasabah kahvaltısı ile ilgili düşüncesine asla katılmıyorum,benim için en önemli öğün en çok vitamin alındığı saat,çocuklarıma da bunu aşılıyorumBen kitabı sevdim hiciv türü sevenlere de öneririm. Kaleminiz daim olsun hocam. @zafersahin.55 çiğdem Gür @nobelyayin #kitapkahvemleokuyoruz
Gerzekler PandemisiZafer Şahin · ‎Nobel Bilimsel Eserler · 202431 okunma