2024 43. kitabı
Şebnem Tacigut-İnsanın İçsel Keşfi ♡Peki hazır mısınız kendinize ayna tutmaya ve kendinizi bulmaya?Ben kendimi şanslı hissediyorum bu kitabı okuduğum için. Kitap birbirinden güzel başlıklarla içeriğe sahip. Başlıkları yazdıktan sonra birkaç başlığın içeriğinden bahsedeyim. Sahte ben'lerden gerçek ben'e İçinizdeki kara kutu Hayat koridoru Allah bizi cezalandırır mı Ölmeden ölmek Kalp gözü Değer "siz"siniz Hak etmeme Kendi kul hakkınız Helalleşme Anne-Baba etkisi Özgür irade Öz güven Duyguların tonu Duygu bulma çalışması Toksik duygular Bastırılmış Duygular İkili ilişkilerde duygusal manipülasyon Mutluluk Sevgi Korku Kaygı Üzüntü Öfke Şaşırma Tiksinme Beklenti veee daha buraya sığmayacak bir sürü başlık. Alıntılar Yaratılışımızın nedeni sevgidir dünyamız sevgi gezegenidir. Karanlıkta bile ışık vardır çünkü Allah vardır. Karanlıktaki ışığı fark etmek Rabbimizin var ettiği ilahi sistemi anlamakla mümkün olabilir. Hayat başı ve sonu Allah olan koridordur. Bu koridoru yersiz korkularla heba etmeyin. Ölmeden önce ölmek uyuyan halinizin uyanmasıdır. Kalbimizin ihtiyacı olan tek şey ise farkındalık. Kalbin damlası da Kuran. Zihin hayal gücüyle çalışır.Hayalleri olan insanlar zihinlerini yönetebilen insanlardır. Kitaba olan bakış açım: Bazen bir şeyleri merak eder ararsınız bazen bir düşünce yoluyla yada bir kitap yoluyla inanınki sizi buluyor belkide bunu tavafuk diyebiliriz .
İnsanın İçsel KeşfiŞebnem Tacigut · Olimpos Yayınları · 202357 okunma