2024 225. kitabı
Pentagram Cinayeti Deniz Tural Merhabalar #polisiye okumayı sevenler burada mi? Atılım Dedektif Bürosu ortaklarından Komiser Ahmet ,Komiser İbrahim,Adli Psikatri Uzmanı Sevim Göksoy ve kolesksiyoner Zahit Sıtkı nın iş bitiriciliyle birbirinden farklı cinayetleri çözen başarılı ekibin yaşadıklarını bir solukta okudum hatta her öyküyü yazarımız keske tek tek kitap olarak çıkarsaydı dedim. Kitabımızda konuk olduğumuz ilk öykü,Samatya yaşanan cinayetlerdi. Samatya daki evinde hunharca öldürülen seksen yaşında ki Arin Hanım ı kim yada kimlerin öldürdüğünü bulmak icin çırpınan Aram Bey,Komiser Ahmet Bey den bu işin biran önce sonuca ulaşması icin yardım ister .Bu arada Aram Bey yaşanılan elem olayı basit bir soygun olarak görmüyordur ona göre planlı ve sinsice işlenmiştir ve elindede kanıtları olduğunu Atılım Dedektif Bürosu nun ketum komiseri İbrahim Bey ile paylaşır. İşlenilen yedi cinayet ve öldürülenlerin hepsi yaşlı yalnız bir kadındır. Zeki Komserimiz Ahmet Bey,Agop un planını oyle güzel bozdu ki Agop da avcunu yaladı canlar Mayakovski ye benzeyen,onun gibi şiir okuyan,Shakespeare den bir dize okuduğunda insanları büyüleyen uzun boylu,dalgın gözleriyle tüm kadınların gönlünü feth eden senarist tüm delillerin kendisini göstermesine rağmen aklanabildi mi? Seytan güzel bir kadın sıfatıyla Konsantipolis semalarından mı inmişti? Ruhsal buhranların kaleme alındığı defterde,işlenen cinayetin cevaplarını bulabildi mi bizim bitirim ekip ? Ölen Bay X,Sherlock Holmes hangi öyküsünden esinlenerek öldüğünü buldu bizim ekip? Atılım Dedektiflik Bürosu Ekibi nasıl bir araya geldi? Agop aslında neyin peşindeydi? Birbirinden zekice kurgulanan on öyküden oluşan kitabımızı #polisiyeoyku okumayı seven tüm kitap dostlarına kesinlikle tavsiyemdir. Canım iyi ki bu kitabı okumalısın Hacer demişsin teşekkürler kuzuu Senin vesilen ile güzel bir eser okudum. @epope.ne.okuyor #okuyunokutun der susarım. #polisiyeokuyankadınlar #polisiyedebiyatkulübü #polisiyetutkunları @polisiyeokuyankadinlar #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi
Pentagram CinayetiDeniz Tural · Çınar Yayınları · 201723 okunma