2024 71. kitabı
Büyüdüğün Zaman Anlayacaksın “Fakat maalesef bazı yaraların sihirli öpücüklerle geçmesi pek mümkün olmuyor.” “Hayat, şimdiki zamandan ibaret. Şimdi ve burada! Dünden sadece güzel olan şeyleri hatırlamalı. Yarından hiçbir şey beklememeli. Geçmişi değiştirmemiz ve geleceği önceden bilmemiz mümkün değil…” Julia, Paris'te huzurlu bir yaşam sürerken annesinden aldığı bir telefonla sarsılır: Babasının ölüm haberi, onu derinden etkiler ve hayatındaki dengeyi bozar. Julia, babasının ölümüyle başlayan zorlu süreçte, evliliğinde de sorunlar yaşar. Bu olumsuzluklarla başa çıkmak için radikal bir karar alır ve geçici olarak bir huzurevinde çalışmaya başlar. Huzurevinde geçirdiği zaman boyunca, sakinlerin birbirinden ilginç ve dokunaklı hikayelerini dinlerken, kendi de keşfeder. Bu süreç, Julia için hem bir iyileşme hem de kendini yeniden bulma sürecine dönüşür. Yayınevinin kitaplarını çok seviyorum; her bir karakterle birlikte kendimizi keşfetme yolculuğuna çıkıyor ve birbirimize ışık tutuyoruz. "Büyüdüğün Zaman Anlayacaksın" kitabını büyük bir zevkle okudum ve kısa sürede bitirdim. Hayatın zorluklarıyla başa çıkma konusunda bana gerçekten değerli dersler veren harika bir eserdi.
Kişisel gelişim - Edebiyat
Büyüdüğün Zaman AnlayacaksınVirginie Grimaldi · Yan Pasaj Yayınları · 2022142 okunma