2024 73. kitabı
Raven Mührü Selamlar! Mitoloji ve fantastik harmanlaması olan bir esere ne dersini? Evet diyenler yoruma davetli! Endymion ve Aurora… Zeus, yıllar önce sevdiği bir ölümlü kadından doğan ve diğer çocuklarından ayrı tuttuğu oğlu Endymion’a ravenlik gücünü bahşetmiş ve Atlantis İmparatorluğu'nun başına geçirmiştir. Bu ravenlik, kendi imparatorluğunun yanında Endymion'un da ödeyeceği bedelleri beraberinde getirmiştir. Bunlardan biri de zamanı geldiğinde Alşmistlerden biri ile bağ kuracak olması ve sevdiği kadınla bu bağı kuramayacak olması gerçeğidir. O kız doğacak ve Atlantis Endymion’un başına yıkılacaktır. Aurora, günümüzdeki adıyla Esmee, trajik bir şekilde annesini kaybetmiştir. Annesinin kaybından sonra çevresindeki insanlar sürekli zihnini silmiş ve güçlerini kendi amaçları doğrultusunda kullanmaya çalışmışlardır. Yui sayesinde Aurora, kendi geçmişine ve gerçekliğine kavuşur. Endymion ile arasında bir bağ kurulur. Yıllar önce Atlantis sular altında kalmıştır ve Atlantis'i kurtaracak tek kişi Aurora'dır. Atlantis için kendini feda etmeye karar verir. Endymion için ise bu fırsat, tek gerçek aşkı olan Victoria'ya kavuşmak anlamına gelir. Günümüzde her karakterin ismi değişmiş ve farklı kimliklere bürünmüştür. Gerçekleri öğrenince artık onları aynı gözle bakamayacaksınız. Bu tarz kitapları okumaya bayılıyorum. Hikayelerimde belirttiğim gibi, kitap tamamen bir fragmandı! Bu kitapta karakterlerin geçmişleri ve kişilikleri derinlemesine işlenmişti. Özellikle sona doğru yaşanan kaos beni fazlasıyla heyecanlandırdı. Devam kitabında daha da yoğun bir aksiyon yaşayacağımıza eminim. Karakterlerin hikayelerinin nasıl gelişeceğini ve yaşanacak yeni maceraları merakla bekliyorum.
Bilimkurgu / Fantasik
Raven MührüK. İpek Kaya · Parola Yayınları · 202441 okunma