NEDEN BU KADAR ÖVÜLÜYOR
2024 44. kitabı
Okunma: 05 Ağustos 2024 22:04
Tek kelime. BERBAT. Neden bu kadar gündemde olduğunu asla anlayamadığım, tam bir Hunger Games çakması ve aynı cümlede bu ikiliyi geçirdiğim için bile utanıyorum kendimden. Yazarın influencer türevi bi şey olduğunu öğrendiğimde daha da soğuduğum ve kitabı zorla bitirdiğim bir kitapçık. Fun fiction olsaymış o kadar yani. Kitap karakterlerinin hepsi bi kafasız, zeki zeki diye yazdığı karakterin tek bakışa tav olması, kral dediği adamı kitapta toplasan iki kere konuşurken görmemiz, infazcının o kadar savaşmasına rağmen susturucu mevzusundan kızın uydurduğu mükemmel hikayeye hemen kanması.. nerden tutsam elimde kalıyor. Yazar demeye utanıyorum kendi ülkesinde nası bi platform varsa sırf editlenmek uğruna iki tane karakter yazmış ve kafasında canlandırdığı editleri cümlelere dökmüş olan tam olarak bu. Herkes yazar olmasın her yayınevi de her şeyi basmasın mümkünse. Kızın muhtemelen yüksek bi kitlesi vardı ve ne yazsa ne yapsa okunuyordu ve ortaya böyle bir şey çıktı. Devamını da hiç merak etmiyorum. Neden bu kadar övüldü bu kitap hiç kimse mi doğru dürüst kitap okumadı onu da anlamış değilim. Ya da birileri ilk kez kitap okuyor o yüzden şaşırdı ve beğendi tek açıklama olarak bunu yapabilirim yoksa aklı selim ve düzenli okuyan bir okurun böyle berbat bi kurguyu beğeneceğini düşünmüyorum.
Fantastik
PowerlessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2024972 okunma